Share |

Vánoční dárky z Dyzajnmarketu?

Dárek jako balení
foto dyzajnmarket

 Chtěli byste, aby vaši blízcí našli pod stromečkem něco, co je opravdu potěší? Něco, co opravdu nečekají? Něco, za čím se skrývá víc než jen regály v hypermarketech? Nechte se inspirovat tipy od pořadatelů Dyzajnmarketu.

 
Diář s duší
Diář, zápisník, deník...To vše se může hodit jak kamarádce, tak třeba i tchýni. Navíc tento, z malého papírnictví Reformát, je recyklovaný. Vyráběný z odpadového materiálu z designových studií, tiskáren, papíren, antiků, vetešnictví a bleších trhů, skartovaných zbytků, knih, časopisů, starých reklam, ale i dřeva, linolea, koberců atp. Veškerý tento materiál je zpracováván do nové, velmi neotřelé podoby. A navíc - všechno je vyráběné ručně!

 
Tak trochu jiný šperk
Všichni máme doma nejrůznější řetízky, náhrdelníky, ozdoby. Ale jestli chcete, aby například vaše maminka nosila na krku opravdu "Něco", pořiďte jí šperky HolcimArt, které jsou vyráběné z vysokopevnostního betonu se stříbrnou armaturou. A navíc mají skvělý design.

 
Dřevo na nose
Ruční výroba, 100% dřevo, cool design – to jsou dřevěné brýle RANDOM. Tito mladí designéři by rádi tento materiál vrátili zpět do běžného života v podobě dřevěných brýlí a upozornili tak na to, že ne vše v dnešní době musí být z plastu a z druhého konce světa. A vašemu muži budou určitě slušet.

 
Kámen ze srdce
Designová značka Mihulli, vyrábí vše z kamenů. Opracovává je s opravdovou láskou a vytváří z nich přímo mistrovská díla. Přírodní kámen skvěle doplní moderní i tradiční koupelnu, krásný na pohled i dotek. Dávkovače tekutého mýdla, mýdlenky na mýdla tuhá, dózičky, kelímky na kartáčky, kalíšky na čajový obřad...
Medvídek, po kterém touží i dospělí
Z ručně šitých medvídků Klub teddy bears jsou všechny děti naprosto nadšené. Není to žádná naleštěná, přetechnizovaná hračka. A dost často si s nimi hrají nebo si je s sebou do postele berou i dospělí. Vaši ratolest stoprocentně potěší.

 
Pletená pohodlí
Zima až praští, venku je pod nulou a vaše single kamarádka si konečně bude moct pohovět na ručně pleteném polštáři Merilow ze 100% merino vlny, který je tak příjemný a jemný, že si na něm může pohodlně odpočívat celé odpoledne... Netouží třeba po něčem takovém?

 
Dárek jako balení
Nic není víc vzrušující než rozbalování vánočních dárků. Co je tentokrát zabalit do stylových, vánočních papírů Calico, které jsou ručně potištěné historickými vzory. Dárky pak budou pod stromečkem přímo zářit a smát se na všechny z dálky.

 
Všechno toto a mnohem víc, si můžete koupit na vánočním Dyzajn marketu, který se koná 13. - 14. prosince na piazettě Národního divadla v Praze. To si nesmíte nechat ujít. Už žádné stresující nákupy v obchodních centrech!
 
 

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.