Share |

Vánoce v HIP.

1# X-MASS at HIP. / 16.12.2015 od 20:00
 
Je pro Vás nakupování vánočních dárků noční můrou? Chcete nakoupit designové šperky, keramiku a módu na jednom místě a zároveň se s námi potkat a pobavit?
16.12. VÁNOČNÍ VEČÍREK. Start: 20:00. Můžete se těsit na večer plný sportu (ano, máme pro Vás připravené soutěže ve skoku přes švihadlo, hodu na trenéra a pití punče) stejně tak jako spoustu zábavy a setkání s našimi trenéry a týmem.
 
2# vánoční VOUCHER by HIP.
/podrobnosti TADY/
 
3# showroom - nákup vánočních dárků
 
Na konci listopadu jsme pro Vás otevřeli nový showroom, vánoční dárky v něm můžete nakupovat i nyní. Na co se můžete těšit? Kromě šperků, módy a japonských nožů třeba i originální ponožky, nebo omalovánky pro děti. Tak přijďte, nakupujte, nebo se jen přijďte pokochat nad mladým českým designem a módou.
 
4# nové tréninky v HIP.
 
Kruhový trénink pro ženy / každý čtvrtek od 17:30 - 18:30
Tento typ tréninku je koncipován výhradně pro ženy. Oproti konceptu Training se zde zaměřujeme především na partie stehen, hýždí, středu těla a břicha. Lekce trvá 60 minut a celou dobu se budete držet v aerobní zóně - tedy zóně spalování tuků. Cvičením při nižší frekvenci než je tomu u náročněšího typu tréniku a pod dohledem trenéra budete kvalitně zvládat techniku provedení cviků. Používáme nevšední pomůcky jako jsou pneumatiky, bosu, TRX, medicimbaly apod.
 
Nedělní Yoga s Magdalenou Nguyen /  každou neděli 19:00 - 20:30
Není lepšího zakončení víkendu než svému tělu, mysli i nitru dopřát jógového osvěžení či zklidnění a usebrání.
 
5# vánoční badmintonový turnaj by HIP.
  
Rádi bychom Vás pozvali na turnaj smíšených dvojic, který se bude konat 12.12.2015 od 15:00 / Hamr Braník / Více informací o turnaji.
Prosíme o potvrzení účasti, následně Vám zašleme informace o průběhu turnaje. 
 
Cena jednotlivce za turnaj 300Kč / 4 hodiny hraní / občerstvení podobu turnaje / ceny  

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.