Share |

Valentýnský tip na růžový dárek

VALENTÝNSKÝ TIP OD BIGBRANDS
Každoroční dilema, zda slavit „komerční a importovaný“ svátek zamilovaných – sv. Valentýn – je po roce zpět. Podle průzkumů ho již slaví 6 z 10 Čechů, což je stejně jako Američanů, kteří ale v průměru utratí 6x více, asi 150 dolarů, tj. přes 3000 korun.
 
A není skvělé dělat radost tomu druhému co nejčastěji, využít každou příležitost potěšit třeba
i dárkem? Takovým dokonalým dárkem může být podle Bigbrands elegantní a romantická sada hodinek a náramku značky Rosefield Blush ze sterlingového stříbra pozlaceného růžovým zlatem ve dvou variantách. BigBrands.cz jej nabízí nejvýhodněji – za 2799 korun, a objevíte tam i mnoho dalších zajímavých dárků pro ni i pro něj.
http://bit.ly/valentynske-prekvapeni

 
On-line shop BigBrands.cz se specializuje na flashsalové kampaně zaměřené na módu, kosmetiku a bytový design. Najdete zde velké a oblíbené módní značky, ale i méně známé nebo u nás neznámé brandy i unikátní kolekce, které se v České republice jinak neprodávají. Každý den se představí 7-10 nových značek v časově omezených kampaních. Stylové kousky oblečení, kvalitní kožené kabelky a boty, luxusní šperky ale i doplňky do bytu navíc získáte se slevou až 80 %.
 
       
BigBrands.cz            facebook.com/BigBrands.cz
instagram.com/BigBrands.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.