Share |

Valentýnský koktejl s whiskey? Jasně

foto Jameson

Romantiku si každý představuje jinak. Někdo ocení letní procházku pod hvězdnou oblohou, jiný nedá dopustit na 14. únor a tedy svátek sv. Valentýna. Ať tak nebo tak, Valentýn tu bude rozhodně dřív a je to každopádně skvělá příležitost, jak ukázat své drahé polovičce, že plamen vaší lásky nehasne. Nezadaní mají v tento den zase možná více než kdy jindy šanci oslnit vyhlédnutý protějšek. Nemusíte hned kupovat plyšová srdíčka, zabodovat lze i rafinovaněji. Což takhle nachystat večer, na který se nezapomíná? Vy dva, hořící svíčka a skvělý drink…. s naším tipem drink hravě zvládnete a s ostatním si jistě už poradíte sami!
Sváteční „zamilovaný“ koktejl na bázi jemné Jameson Whiskey bude lákat už na pohled svým romantickým odstínem. Chuť bude ovšem teprve nepřekonatelně valentýnská – po whiskey Jameson medově sladká a ve spojení s třešněmi, bezem a brusinkami zkrátka neodolatelná!
 
Receptura: 
4 cl Jameson Irish Whiskey
1 lžička třešnové marmelády
1,5 cl bezinkového sirupu
2 cl citrónové šťávy
5cl brusinkový juice 
 
Postup na přípravu je opravdu jednoduchý.  Všechny suroviny nadávkujeme do šejkru a důkladně promícháme. Koktejl vlijeme přes sítko do skleniček a ozdobíme dle vlastní fantazie. Pak už jen vychutnáváme ovace od překvapeného partnera! 
 
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.