Share |

V říjnu bude další festival tenisek

foto: pořadatel akce

Milujete tenisky, módu, sport, skvělou hudbu a neunikne vám návštěva žádné cool akce? V tom případě byste si neměli nechat ujít událost roku - 3. ročník jedinečného festivalu tenisek TENISKOLOGY. Již 20. – 21. října se otevřou tři patra v obchodním domě Kotva v srdci Prahy, která budou až po strop zaplněna nejen teniskami! Přijďte omrknout nejnovější trendy, limitované edice sneakrsek, hudební a sportovní vystoupení, streetart a hlavně zažít skvělou show v podobě 3. ročníku TENISKOLOGY!
 
TENISKOLOGY - jedinečná událost roku, unikátní festival tenisek v celé střední Evropě! Vítaní jsou sběratelé tenisek & vyznavači streetové kultury, milovníci lifestylu a módy, sportovní nadšenci, digitální objevitelé, ale i ti, kteří už myslí na Vánoce. Každý se tam najde, a to také díky rozdělení eventu do 5 zón: Urban lifestyle, Sport, Digital, Zábava a Chill-out.
 
Program:
Více než 60 prodejních míst nejen s teniskami, exkluzivní koncerty, DJ sety, taneční show, prezentace sneaker kultury od historie po dalekou budoucnost, konference a diskuzní panely s kreativními mozky. Svou kreativitu můžete ukázat na interaktivních a zábavných workshopech ze světa tenisek, jistě vás uchvátí i cool inovace z digitálního světa, ale i ty nejlepší bary a gurmánské zážitky a nebude chybět ani velká party pro vyvolené!
Tak jako každý rok má TENISKOLOGY své guru, kteří budou slavnostně přísahat, že v jiných botách, než v teniskách nevyjdou na ulici. Street kulturu, hudební scénu a sport letos budou reprezentovat Klára Vytisková, Dalyb, Lukáš Vácha a Tomáš Berdych! Kampaň, která na podzim opět zaplaví sociální sítě, vás určitě nemine.
 
TENISKOLOGY se koná ve 4. patře, které je nyní přístupné veřejnosti, ale také v 5. a 6. patře obchodního domu Kotva, která doposud nebyla veřejnosti přístupna. Až těsně před festivalem se Kotvou prožene demoliční komando a srovná dvě kancelářská retropatra se zemí. Vznikne tak naprosto unikátní open space o ploše přesahující 4 000 m2.

Jednodenní vstupné bude v předprodeji od 4. září 2017 od 150 Kč na webu www.teniskology.cz či rovnou www.goout.net . Exkluzivní party pak proběhne v sobotu 21.10.2017. Počet vstupenek na party bude omezen a spustí se až těsně před eventem. Pořadatelé očekávají, že party nabitá umělci i celebritami v publiku bude velmi rychle vyprodaná. Tak na nic nečekejte. Jak se do chrámu tenisek dostanete? Metrem do stanice Náměstí Republiky nebo tramvají č. 2, 8, 15, 26, 36 na zastávku Náměstí Republiky.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.