Share |

V Mu Koncept proběhne workshop ručního pletení s Terezou Kopeckou

foto pořadatel akce

Ruční pletení je stará a krásná technika, díky které se dají vyrobit veškeré oděvní doplňky. K pletení stačí vhodný materiál a pouze dvě jehlice. Zvolený předmět vzniká pod rukama nabíráním kliček stále nové a nové příze. Idea ručního pletení podle Terezy Kopecké v sobě kombinuje prvky této tradiční techniky s moderním pojetím oděvního doplňku (design, volba materiálu, barvy, forma apod.) Jde jí o představení ručního pletení v novém světle. Není to jen „babičkovská záležitost“.

Pro začátečníky: vše od uchopení jehlic až po zakončování na dvou jehlicích.

Pro pokročilé: prohloubení zkušeností s pletením, výběr materiálů, pletení na dvou až pěti jehlicích.

Pro všechny: seznámení s technikou a materiálem pravé ovčí vlny, možnosti pletení, udržování pleteniny + vše co koho zajímá, workshop probíhá individuálně kolektivní formou. ¨

V rámci workshopu budou k dispozici jehlice a výběr kvalitní vlny vhodné pro patřičný výrobek k zakoupení na místě. A k tomu degustace kvalitních čajů a zákusků v příjemném prostředí Mu konceptu za zvuku hudby.

Cena workshopu: 390 Kč - Nutnost přihlášení se e-mailem na adrese muvivi@seznam.cz s upřesněním, zda jste začátečník či pokročilý a který den vám vyhovuje.

Termín konání: 22.11. od 17:00 do 20:00, pokračování bude nasledující den 23.11. a poté podle zájmu klidně každý měsíc.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.