Share |

V listopadu bude konference na téma Plus size ženy a móda

Dámský klub Silná madame - plus size woman se zabývá aktivitami ve prospěch žen plných tvarů. Vytvořilo ho pět kamarádek, bývalých finalistek soutěže Miss Full Of Beauty 2013. "Po skončení této soutěže jsme si založily právě tuto skupinu, ve které chceme poukázat na to, že krása není jen o štíhlosti a kult vyzábosti, že není zdravý..Chceme ukázat, že i my ženy plných tvarů nemusíme sedět se sníženým sebevědomím v koutě, ale že můžeme taktéž chodit do společnosti, bavit se, hezky se oblékat, fotit a být sexy..Máme hodně fanoušků a obdivovatelů, kteří nám fandí.

Děláme různé akce po ČR, navazujeme nové kontakty s jinými podobnými ženskými kluby. Aktuálně chystáme ve spolupráci s portálem krasnebaculky.cz jedinečnou a první Konferenci tohoto typu s názvem Miluj své tělo, která se uskuteční 22.listopadu v Pražském hotelu Step. Je to celodenní akce, která je zaměřená právě pro ženy plných tvarů," informují dámy.

"Dále startujeme a spolupracujeme na projektu Vizitková kampaň. O co jde?Obchody většinou nemají konfekční velikosti větší než 44- 46, leckde je už i 42 v nadměrných velikostech…tak mezi ženy distribuujeme vizitky, které se nechávají v obchodech a buticích - je na nich uvedeno, že by tam rády nakoupily a utrácely, kdyby měly za co.

Také jsme nafotily kalendář pro rok 2015, který půjde brzy do prodeje, jeho křest se chystá v půli listopadu v Praze, část peněz z prodeje půjde na charitativní účely."

 

 

www.facebook.com/silnamadame a www.krasnebaculky.cz

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.