Share |

V houseboatu U Bukanýra vystoupí Dean Demanuele

foto: pořadatel akce

Podzimní verze New School House večírku proběhne pod záštitou labelu Dazed & Confused, se dvěma umělci na této značce vydávající. /FB EVENT/

Váženým hostem bude tentokrát Dean Demanuele, majitel Dazed & Confused, protřelý producent pocházející z Malty. Během pětileté hudební kariéry bydlel střídavě v Londýně a Berlíně, kde pracoval v různých hudebních studiích a měl tak možnost seznámit se s jeho současnými hudebními partnery jako jsou Pig & Dan, Lee Van Dowski nebo Carl Golden. V roce 2012 vydal úspěšný track na labelu Bedrock, což mu otevřelo dveře hudeního průmyslu a začal tak vydávat na značkách jako jsou Mobille, Snatch, Boxer, Noir a dalších. V roce 2013 založil vydavatelství Dazed & Confused, který se s šestnácti vydanými EP zařadil mezi respektované techno značky. Na Bukanýru Dean vybalí horké zboží Dazed & Confused a zároveň se pochlubí v live setu skladbami, na nichž v poslední době tvořil. 

Dalším jménem z Dazed & Confused je Kim Pixa, Čech žijící na Maltě, aktivní producent, dj, majitel labelu Sun recordings. Ten nám naservíruje novinky nejen své tvorby, ale i aktuální zvuk deep techna a houseu. Vedle hostů se samozřejmě představí resident dj Airto a Filip Dee.

29.-30.10.2016 Doors: 23:00, entry: 50,-


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.