Share |

V Duplexu dobře vaří

foto Duplex

 
 
Zapomeňte na to, že Duplex je místo, kam chodí tančit zlatá mládež. Respektive, možná chodí, ale v Duplexu najdete kromě klubu překvapivě dobrou restauraci, které pevnou rukou vládne šéfkuchař Eldad Sasson. Minulý týden tu představil nové menu - a my jej můžeme jen doporučit.
 
 
Šéfkuchař Eldad Sasson pochází z Izraele a šéfoval mnoha světovým kuchyním. Pro Duplex sestavil nové menu, které přináší dokonalý gurmánský zážitek. My jsme tu ochutnali vynikající crudo z mořského okouna, které rozhodně ocení milovníci syrových ryb. To zdejší je delikátní, nakrájené na ultratenké plátky, kořeněné jen velmi decentně a podávané bez zbytečných ozdob. Vydařené bylo i italské smetanové risotto s mořskými plody, výtečný byl ale i klasický kousek, hovězí steak. Dodavatele hovězího masa evidetně vybírají velmi pečlivě, maso bylo křehké a jemné a doplněné silným plátkem aromatického žampionu portobello chutnalo prostě skvěle. A nesmíme vynechat ani dezerty - čokoládový dortík je laskomina nad jiné. Na lístku ale najdete například pečeného lososa s miso omáčkou, pro ty, kteří milují hlavně maso, doporučujeme jehněčí kotletky s baby špenátem a omáčkou z červeného vína, podlehnout můžete i těstovinám: neodolatelé jsou pappardelle s limetkovo-máslovou omáčkou, zázvorem, česnekem, bazalkou a koriandrem.  „Jsme velmi potěšeni skladbou jednotlivých jídel sestavených šéfkuchařem Eldadem Sassonem. Jeho zkušenosti a um se odráží v novém menu, které, jak doufáme, uspokojí i ty nejnáročnější hosty. A navíc si v Duplexu můžete dopřát jak ojedinělý kulinářský zážitek v místní restauraci, tak i zábavu v separé nočním podniku,“ řekl při uvedení nového menu spolumajitel Jan Čeřovský.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.