Share |

V Brně startuje Factory Fashion Market

 
 
18.-20. listopadu se do prostor multikulturního domu Stadion vrací trh nezávislé módy Factory Fashion Market. Již pátou prodejní přehlídku originálního oblečení, šperků a designu doplní módní přehlídky, taneční a kadeřnické vystoupení. Celou dobu budou hrát DJs, večerní afterparty se tentokrát uskuteční přímo ve velkém sálu.
Podtitulek listopadového Factory Fashion Marketu zní Shop Locally a vybízí tak k odpovědnějším nákupům zboží, které neobjelo celou zeměkouli předtím, než se usadilo ve vaší nákupní tašce. Na Factory Fashion Marketu můžete hlasovat peněženkou a podpořit konkrétního tvůrce – jakkoliv je totiž ve své tvorbě nezávislý na vnějších vlivech, na vás jako na zákazníkovi je závislý zcela osudově.
„Factory Fashion Market koncentruje nezávislé tvůrce módy a designu na jednom místě, kde se přímo setkávají se svými zákazníky. Každý návštěvník FFM si může výrobek nejen osahat a vyzkoušet, ale seznámí se zároveň s jeho tvůrcem, může se od něj dozvědět příběh každé věci i celé návrhářovi tvorby. V tom vidím asi největší rozdíl mezi nakupováním na trhu nezávislé módy a nakupováním v shopping centru. V nákupních řetězcích najdete unifikované výrobky vyráběné kdesi v Asii a na neokoukaný a originální dárek hned tak nenarazíte,“ uvádí pořadatelka Kateřina Pletichová. 
Celou akci pořádá nezávislá módní značka LoveMusic.
Seznam prodejců, na které se můžete těšit:
Acid-designs, Adell, Akari, Anouk de Poulain, ART CHIARA, Atelier Koira-kissa, Babette, Bee Sting, Bramborová, Brida, BUFOart, Bulbul, Coolich, Cvok, Dareen, Flamingopark, Galerie Glara, Haneri, Jani Ojanen, Jara design, Katuli, KATY YAKSHA, Keramos Drak, KikiBike, Kuzmarkt, Lady karneval, Linkwatches, LoveMusic, Ma.ja, mAnuFraKtura, Masquerade Mate, MAR.S, Mellory, MonaRosa, M.O. Jankůj, Mufinka, My Square, Naševěci, Eliška Němcová, NONE design, Nová Róba, Pan Mon, Pattern, Plazma Lab, Prata, PunkTura, Puntík, Ratata, REforma, Retart, Scura, Spookid, Stellion, TOTUMO, youngprimitive
http://www.facebook.com/event.php?eid=200834433313190
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.