Share |

URBAN CULTURE GAMES 2016 WARM UP - K.R.U.M.P.

V loňském roce proběhl v Radlické kulturní sportovně na pražském Smíchově event s názvem Urban Culture Games, který měl za cíl sjednotit všechna odvětví (umění, hudbu, tanec, extrémní sporty,…) městské kultury v jeden den na jednom místě. Díky velice pozitivním ohlasům máme spoustu energie do dalšího ročníku, který se uskuteční 11.6. na stejném místě.

Letos chceme posunout koncept akce zase o kus dál a proto jsme připravili sérii “warm up” eventů, které budou návštěvníky postupně seznamovat s myšlenkou Urban Culture Games a budou probíhat jednou měsíčně až do června, kdy proběhne to hlavní - UCG2016!

A teď k warm up eventům...

Každý event bude zaměřen na určité odvětví urban (městské) kultury a jejich cílem je příblížit tuto kulturu široké veřejnosti a hlavně mladým lidem, aby věděli, že je tu mnoho možností, jak smysluplně a kreativně trávit volný čas.
Součástí všech akcí budou workshopy a přednášky na témata, spjatá s touto kulturou.

NA VŠECHNY WARM UP AKCE JE VSTUP ZDARMA A JSOU PRO KAŽDÉHO, KOHO ZAJÍMÁ, CO VLASTNĚ ZNAMENÁ “URBAN CULTURE” !

1. WARM UP bude o tanci, jak už je z názvu jasné. ;)
Bude to konkrétně o tanečním stylu, který se jmenuje KRUMP.
Je to velice specifický taneční styl, který již při samotném pohledu na tanečníky dává jasně najevo, že kořeny tance obecně sahají hodně hluboko do historie a inspirace přichází už od afrických domorodých kmenů z jejich bojových či oslavných tanců.
KRUMP je velice emotivní jak pro samotné tanečníky tak i pro pozorovatele.
 

V rámci této akce proběhne krumpový WORKSHOP a PŘEDNÁŠKA o historii tohoto tanečního stylu, takže jsou vítáni všichni bez rozdílu věku, pohlaví, zkušeností i tanečních dovedností!

/FB EVENT/

Chceme předávat naše znalosti a zkušenosti všem, kteří jsou otevření novým věcem a nechtějí se ve volném čase je bezcílně flákat!

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.