Share |

Úřad paranormálního výzkumu má nového velitele

Ú.P.V.O. 4: Smrt
Comics Centrum ohlásilo další titul „Na přání“
 
 
 
Pro fanoušky Hellboye je související série Ú.P.V.O. naprostou nutností a to i přes to, že v ní sám rohatý bojovník nevystupuje. Čtvrtý díl „Smrt“ představuje nového velitele Úřadu paranormálního výzkumu a obrany i klíčový tým autorů. A jeho realizaci opět ovlivní čtenáři.
UKÁZKY ZDE!
Poprvé se v příběhu objevuje postava mrtvého vojenského kapitána Benjamina Daimia, který se stává novým členem týmu Úřadu paranormálního výzkumu a obrany. Hlavní velitelství změnilo sídlo z původní budovy v Connecticutu (to ve filmu „Hellboy“ představoval památník na Vítkově) do vojenského bunkru v Coloradu, obrovského zařízení, ve kterém americká vláda prováděla ve spolupráci s nacistickými vědci utajené experimenty. V tomto díle se dali také vůbec poprvé dohromady scénáristé Mike Mignola a John Arcudi, kteří ve spolupráci na Ú.P.V.O. pokračují dodnes.
 
Zkratka Ú. P. V. O. znamená Úřad paranormálního výzkumu a obrany, který by vám měl být více než povědomý, pokud jste někdy zavítali do světa Hellboye. Pro fanoušky rohatého bojovníka je tato pobočná série naprosto nezbytná. Sám velký hrdina s kamennou pěstí v ní sice nevystupuje, ale i ostatní členové vyšetřovacího týmu mají spoustu práce s komplikovanými a napínavými případy.
 
Titul „Ú.P.V.O. 4: Smrt“ patří do edice vydavatelství Comics Centrum „Na přání“. To znamená, že každý další díl komiksové série vyjde jen v případě, že si jej do stanoveného termínu objedná minimálně pět set zájemců. Tento titul si můžete objednávat do 11.10. na www.comicscentrum.cz
 
 
 
 
O NAKLADATELSTVÍ COMICS CENTRUM
Nakladatelství Comics Centrum vzniklo v roce 2003. Zakladatelé získali své zkušenosti s komiksem již
v roce 1993 prací na magazínu Comics Arena.
Ve své produkci se Comics Centrum zaměřuje na komiksové příběhy určené především dospělým čtenářům, na díla zajímavá po scenáristické i grafické stránce. Nakladatelství vydává romány
v obrazech, například Ragemoor, Drsná škola, Goon, Vrána, Hellboy, Sin City, 300 – Bitva u Thermopyl, nebo Conan.
V roce 2007 Comics Centrum vydalo v České republice historicky první knihu o dějinách světového komiksu. Pro tuto knihu poprvé v České republice nakreslil speciální obálku Bryan Talbot. V roce 2012 Comics Centrum přivítalo v Praze Jamese O´Barra, výtvarníka a autora kultovního komiksu Vrána, který zde prvně pohovořil o své práci, komiksech, o Vráně a její zfilmované verzi. Vydání restaurovaného komiksu Drsná škola z roku 2013 bylo natolik úspěšné, že si restaurovaná data vyžádali i ve vydavatelství Dark Horse v USA.
Po dlouhodobém jednání se Comics Centru podařilo získat práva na vydávání původního komiksu Želvy Ninja, který v současné době vychází v České republice, jako v jediné zemi mimo USA.
V loňském roce vydalo Comics Centrum dvě speciální velké velkoformátové sbírky komiksů „Kurva velký Sin City“ a „Hellboy: Pekelná knižnice kniha první“. V letošním roce již vyšel „Kolosální Conan“.
www.comicscentrum.cz
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.