Share |

Unikátní bydlení v Berlíně: Přespěte v dřevěné boudě. V kóji.

foto jk

Berlín nabízí nesčerně typů ubytování. Pokud vám obvyklé hotely či hostely přijdou čím dál tím stejné, máme senzační tip. Vyzkoušeli jsme a nadchli se.
Alternativní sdílený prostor pro práci a především pro bydlení na krátnou dobu. COJE Berlin.
Coje jsou skutečně jakési kóje. Dřevěné boudy postavené v obrovském bytě v jednom z berlínských dvorků. Osm jich je. Něco mezi sklepními kójemi a jakýmisi saunami. Jedna kóje pojme jednu 140 cm širokou postel a kousínek místa před ní (plus tu visí ramínka na vaše oblečení). Má čtyři stěny a střechu, voní dřevem, je útulná. Můžete v ní být sami a nebo v páru.
Coje má jedinečnou atmosféru, trochu tábornickou a trochu alternativně-řachlou. Je to zábavná alternativa k běžným noclehům.
Mimo kójí nabízí prostor koupelny, kuchyni, několik rzně velkých stolů, wifi a rady ohledně hospod v okolí. Majitelé jsou dva designéři, kteří si tímhle zhmotnili sen. 
Ubytování lze zamluvit výhradně přes airbnb.
 
FB: www.facebook.com/COJE-434581159979007/timeline
Adresa: Karl-marx-Strasse 17, 2.dvůr, 3.patro
Metro Herrmannplatz
tel. +49 176 70238372
coje-berlin.com
UPDATE 2018: po období, kdy se Coje zmiňoval spíš jako coworking, nastalo ticho po pěšině, facebooková stránka ani web ani inzerce na airbnb teď k vidění není.  když googlíte, také to nedopadá dobře. Škoda!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.