Share |

Unikát přináší jarní kolekci

foto Shabbies Amsterdam

Jarní kolekce obchodu Unikát je směsí jednoduchých, základních kousků s výraznějšími prvky. I když barevné paletě obchodu nadále dominují neutrální, tlumené odstíny barev a černá, bílá či šedivá, na jaro se kromě vzdušnějších materiálů oblečení odlehčilo svěžími tóny modré, meruňkové či mintové. Tam, kde značky zvolily zdrženlivější střihy a kombinace, najdeme sofistikované detaily, které na sebe upozorňují, aniž by křičely. Unikát však myslí i na zákaznice, které rády popustí uzdy fantazii a zvolí extravagantnější trendové kousky. 
Další fotky máme na facebooku!
 
G-Sus
Holandská značka G-Sus je synonemym čistých linií, příjemných tkanin a střihů lichotících postavě. V kolekci jaro, léto 2015 se harmonicky prolínají střízlivější elegantní modely a sportovní, uvolněné kousky. Dámám, které dávají přednost ženštějšímu stylu, Unikát nabízí nápadité šaty. Detaily jako provázání v pase nebo splývavé látky nechávají krásně vyniknout ženskou siluetu. Příznivkyně sportovního stylu se najdou v tričkách s výraznými nápisy  a transparentními detaily nebo třeba v džínách a džinových bundách, které G-Sus nabízí v klasických i trendových barvách.
 
 
10Days
Filosofii 10Days je vyhnout se všednímu a zachovat přitom jednoduchost. Základní nití, která se nese naskrz uvolněnými a nevtíravými modely jarní kolekce, jsou sportovní styl a minimalismus. Oblíbené letní prvky jako maxi šaty, padavá trička či tenká saka a kalhoty v studených barvách jsou ozvláštněny trendovými transparentními a síťovými detaily. Samozřejmostí jsou proužky - nesmrtelný vzor, který se v různých podobách vrací každou sezonu, až lze říct, že nikdy neodchází. 10Days letos kombinuje pruhy vodorovné i svislé, tenké i hrubé, oživuje je materiály, barvami i nečekanými kombinacemi kousků oblečení.
 
 
Shabbies Amsterdam
Shabbies Amsterdam je značkou bot navrhovanou designérem Fredem de la Bretonière. Shabbies, známé svou dokonalou komfortností, dělá jejich kvalita a originalita unikátním konceptem. Nadčasové modely bot, převažně v přirodních barvách a provedeních, podtrhnou váš styl ať už jste nomádem libujícím si v procházkách v lese, nebo městskou duší, která se jako ryba ve vodě cítí v kavárnách a romantických úzkých uličkách. 
 
VIA VAI
Dámská značka bot Via Vai se vyznačuje především nadčasovou elegancí, kterou prezentuje ve střihové čistotě a jednoduchosti modelů. Nejen vyhýbání se módním výstřelkům, ale i precizní zpracování zaručí, že boty Via Vai s vámi vydrží nejednu sezonu a pořád budou stylovou tečkou za outfitem.
Osi Femmes
Obchod Unikát nově disponuje výhradním zastoupením značky Osi Femmes pro Českou republiku. Amsterdamští Osi Femmes se inspirují sofistikovanou jednoduchostí, kterou promítají do designově čistých kolekcí. Značka pracuje s novými materiály, kombinací přírodních tkanin a se zajímavými detaily. Osi Femmes má svobodnou nomádskou duši, pro kterou si tuto značku oblíbily zakáznice s ležérním stylem a radostným přístupem k životu. 
Pokud vás jarní kolekce Unikátu zaujala, zastavte se v obchodě a vyberte si nové kousky do jarního šatníku. Milý personál vám nabídne malé občerstvení a pomůže vám vybrat to pravé z aktuální nabídky.
Další fotky máme na facebooku!
 
UNIKÁT
 
Pasáž Platýz
Národní 37, Praha 1
 
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.