Share |

Umění x móda: PASTA ONER pro Happy Socks

Švédští Happy Socks vstupují do nové fáze. Od založení značky v roce 2008 se zásadním prvkem jejího DNA staly kolaborace. Letos na podzim se Happy Socks poprvé pouští do projektu, který je logickým vyústěním poslaní značky: vnášet barvy a radost do všech koutů světa - a to jak globálně, tak lokálně.
Do projektu LOCAL HERO se zapojilo 15 zemí a Česká republika je jeho hrdou součástí. Každá ze zúčastněných zemí oslovila místní veřejně uzná- vanou osobnost za účelem vytvoření limitované edice ponožek.
Naším ambasadorem se nestal nikdo jiný než věhlasný street artový umělec Pasta Oner, který se z legendy pražské graffiti scény vyprofiloval jako jedna z nejvýznamnějších osobností českého pop artu a dnes své dílo pravidelně vystavuje v galeriích v Praze i ve světě.
Vznikly dva unikátní, typicky “Pastovské” designy. Na ponožkách se rozehrává Pastova ikonická popartová symbolika a jeho typické, sarkas- tické hlášky: YOU’RE A GROWNUP, DON’T PANIC a GODS SAVES, WE SPEND.
Oba modely jsou unisexové a budou k dostání ve vybraných prodejnách od září 2016.  Distributorem Happy Socks v ČR je Urbanlux.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.