Share |

Truhláři z Devoto otevřeli vlastní showroom

foto Devoto

 Devoto, kteří navrhují a vyrábí kvalitní český dětský nábytek, otevřeli na konci roku první showroom v Kodaňské 35. Atmosféra Devoto dětského pokoje je teď k nahlédnutí právě tam. 
 
Sen otevřít si v Praze vlastní showroom měli Lukáš Lédl a Petr Porta už dlouho. Místo, kde můžou být svým malým zákazníkům a jejich rodičům zase o něco blíž a nabídnout jim své služby, ať už sériově vyráběné kusy nábytku nebo zakázkovou výrobu. Kromě nábytku si mohou zákazníci vybrat i doplňky – kapsáře i novou kolekci hraček, které Devoto provází na cestě dětským světem - zajíce Ferka, lišáka Robina a medvědici Elzu, nebo se poradit o celkové podobě dětského pokoje. I s tím umí v Devoto pomoci. 
 
„Showroom je pro nás ohromnou výzvou, je to místo, kde chceme nápady i nábytek s doplňky uvést rovnou v praxi. A to zákazníkům přímo na očích. Rodiče i děti si tak mohou nábytek na místě osahat a vyzkoušet“, říká k prostoru spoluautor nápadu a jeden ze spolumajitelů Devoto, Lukáš Lédl.
  
Zákazníci se tak nově nemusí těšit pouze na výstavy či veletrhy nebo vážit cestu do Libčic, aby mohli značku osobně oslovit, ale mohou si přijít nábytek rovnou prohlédnout, vyzkoušet a zeptat se na cokoliv, co je zajímá.
 
„Chceme, aby náš nábytek byl co nejvíc o lidech - o osobním kontaktu. Chceme s lidmi mluvit, naslouchat jejich konkrétním potřebám, zodpovědět jakékoliv jejich dotazy a hledat konkrétní řešení přímo na míru jim i jejich dětem. Všechny naše zákazníky chceme poznávat osobně. Právě různé lidské příběhy nás na naší práci ohromně baví“, doplňuje svou vizi Petr Porta z Devoto.
 
Za konceptem showroomu stojí oba truhláři společně, ilustrace a dekorace prostoru pak pochází od spřátelené umělkyně Ilony Polanski. Grafického designu se ujala Dana Svobodová.
Showroom je pro veřejnost otevřen každý všední den od 10 do 18 hodin.
 
 
Devoto - truhlářské studio s vlastní dílnou
Areál Šroubáren 40, Libčice nad Vltavou
& Kodaňská 552/35, Praha 10


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.