Share |

Třetí ročník soutěže 7 DAYZ Film Contest právě startuje

foto: pořadatel akce

Právě teď se rozjíždí třetí ročník unikátní soutěže 7 DAYZ Film Contest. Ta je určená všem, kteří nepřestávají lovit nové příležitosti a je jim blízké spojení sportu s filmem. Pokud vás tento popis vystihuje, na nic nečekejte a včas se přihlaste zasláním nominačního videa.
 
Soutěž 7 DAYZ Film Contest má na svědomí parta kolem LIP Production a Life is Porno. Jedná se o československý soutěžní festival sportovních filmů natočených během 7 dnů. V rámci třetího ročníku se bude hrát o 65 000 Kč.
 
Prvním krokem na cestě k možné výhře je zaslání nominačního videa prostřednictvím registrace na http://7dayzfilmcontest.com. Do soutěže nejde nominovat video, které již bylo vybráno mezi finálové snímky v předchozích dvou ročnících. Jiná omezení pro nominační filmy nejsou. Videa je možné zasílat až do 6. srpna.
 
Ze zaslaných videí bude poté vybráno 20 finalistů, kteří budou mít za úkol během 7 dnů natočit, sestřihat a odevzdat svůj soutěžní film se sportovní tematikou. Nominované týmy dostanou vedle časového omezení ještě společný tajný úkol. Žádná jiná omezení (co/kde/jak) neexistují. Podstatné je natočit, sestříhat a odevzdat svůj 7 minutový film a zaujmout odbornou porotu.
 
Vedle hlavní kategorie Best 7 DAYZ Film se bude opět soutěžit i v kategorii Best Archive Movie. Novinkou pro rok 2017 bude cena diváku s názvem Audience Online Award. Více informací na  http://7dayzfilmcontest.com.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.