Share |

Tréninkem Za lepší já s motivací od NIKE #BETTERFORIT

 
Každá z nás to chce někdy vzdát, nemá zrovna svůj den nebo se jí prostě nechce. Pro všechny „obyčejné“ sportovkyně Nike založila Better For It – kampaň, která motivuje ženy na celém světě, bez ohledu na typ a intenzitu tréninků. Rok 2016 odstartuje Better For It s novinkou, originálním osmidílným seriálem o dvou sestrách s rozdílným přístupem ke cvičení, Margot vs Lily
 
Půl milionu žen na celé planetě vystoupilo loni ze své komfortní zóny a zaběhly Nike půlmaraton, zapojily se do tréninkových klubů Nike+ od Šanghaje až po Stockholm, nebo do běžeckých skupin Nike+ Run Club. Všechny mají společný cíl, vyjít z tréninků na druhé straně lepší. Komunita Better For It chápe, že boj a útrapy stojí za vítězství, ať už to znamená první začátečnické krůčky v tělocvičně nebo nový osobní rekord na půlmaratonu. A každé vítězství, malé nebo velké, je odrazovým můstkem k dalšímu překonávání vlastních limitů.
 
 
Boj za lepší já
 
Díky úspěchům těchto sportovkyň Nike ví, že má smysl v kampani Better For It pokračovat a neustále ji vylepšovat. Better For It má nyní nově vlastní online sekci na nike.com, kde jsou rady pro cvičení, přístup k nejnovějším tréninkům Nike Club, novinky z kolekce sportovního oblečení Nike i inspirace od profesionálních atletů. Od prvního února tu navíc každé pondělí bude nový díl seriálu Margot vs Lily. Jedna zapálená sportovkyně, druhá společenská, ale tak trochu líná. Obě kvůli sázce vystoupí ze zajetých kolejí. Co bude následovat, můžete sledovat na webu Better For It. Třeba to i vás bude inspirovat k cestě za lepším já. 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.