Share |

Toužíte po sekáči s osobním přístupem k zákazníkovi? Našli jsme ho

foto: Deerkerol

Vzhledem k tomu, že běžné "fast fashion" řetězce nenavštěvuju, mapuju pražské i mimopražské second handy. Jsem ráda, že jich tu máme tolik a mám taky díky tomu kam chodit nakupovat. Nicméně najít sekáč s osobním přístupem k zákazníkovi není dvakrát jednoduché. Objevila jsem second hand butik "Second Paris" v Plzeňské ulici. 
/GALERIE/

Najít outlet nebo sekáč není v Praze problém. Chcete-li si ale v klidu nakoupit, konzultovat kousky s personálem nebo si snad i popovídat, to už se jako problém může zdát. V Second Paris nejenže vám poradí s výběrem, ale nádavkem dostanete i vodu, kafíčko nebo dokonce prosecco!

Najdete zde zboží pro dámy i pro pány. V zastoupení jsou zejména klasické barvy a vzory typické pro francouzskou módu, ale dají se tu sehnat i výstřednější poklady. Vše ve velikostech XS-XL. Z doplňků jsou zastoupeny klobouky, barety, kabelky, tukavičky (krajkové, koženkové, pletené), pásky, šátky, šály, deštníky i boty. Ceny jsou velmi příznivé, takže se nebojte - i s dvackou v kapse tady pořídíte parádu.

Second Paris založili Marika a Vladimír Tarcalovi. Milují Francii, milují Paříž, francouzskou hudbu, módu a hlavně mají rádi lidi. Za pokladnou tak najdete přímo paní Mariku, která se vám bude věnovat. Upřímně vám poradí a prohodí s vámi za zvuku francouzských rytmů pár slov o oblečení nebo třeba o kočkách. Pokud zvažujete jako vánoční dárky i oblečení a doplňky, rozhodně sem nakoukněte. Otevírací doba je nakloněná i pracujícím a přímo vedle je zastávka MHD "Bertramka". Já jsem se zamilovala například do rukavic a do šperků. Něco z toho se jistě objeví na mém blogu. Už teď je k vidění outfit s tmavě modrým župánkem >>TADY<<

Second Paris
Plzeňská 521/41, Praha 5 - Smíchov
Otevřeno po-so
/FB/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.