Share |

TOPSHOP spojuje síly s ADIDAS ORIGINALS a je tu minikolekce nejen na sport

Módní gigant v oblasti high street fashion TOPSHOP se podruhé spojil se sportovní značkou, která se dostala do podvědomí díky třem pruhům ADIDAS ORIGINALS, aby společně vytvořili novou sportovní cool kolekci pro nadcházející sezónu. FOTKY NAJDETE ZDEEEE NA NAŠEM FB!
 
Kolekce, která se skládá ze 7 věcí, reprezentuje výběr ikonických kousků od ADIDAS ORIGINALS zpracovaných designery TOPSHOP pro vytvoření exkluzivní limitované kolekce nezbytných základů šatníku; ideální kombinace street style a sportovního dědictví. Tým designérů TOPSHOP přetvořil velké množství klasických kousků od ADIDAS ORIGINALS včetně bund a tenisek SUPERSTAR, oversize mikiny s logem, kalhot a šortek se třemi pruhy na bočních stranách, vše pro dosažení autentického vytříbeného designu TOPSHOP.
Ikonické bundě SUPERSTAR byl dodán dívčí punc, který má oslovit každou TOPSHOP girl. Bunda z měkké, perforované kůže smetanové barvy má vytvořit štíhlou siluetu. Obuv z nové kolekce tíhne ke klasice ADIDAS ORIGINALS, kterou zde můžete najít ve dvou verzích doplněných o průhlednou podrážku nebo v provedení z popraskané stříbrné kůže.    
Jednoduchá monochromatická barevná paleta zvýrazněná sytě červenou nebo nápadným prošíváním; spojení barev je inspirováno symbolikou hip-hop kultury 80. let. Originální trojlístek na logu ADIDAS ORIGINALS je hlavním motivem celé kolekce. Trojlístek se umísťuje různě na oversize mikině nebo tričku. Na oslavu sportovního úspěchu jednotlivé kousky kolekce zdobí časomíra nebo ikonické tři pruhy ADIDAS ORIGINALS na bočních stranách. 
 
“Naše láska k módě a sportovnímu stylu přivedla k životu novou limitovanou kolekci. Klasický sportovní styl se spoustou výrazných potisků je outfit pro holky, které chtějí vypadat v letošní sezoně jako superstar.”- Kate Phelan, kreativní ředitelka, TOPSHOP
 
“Naše spolupráce se značkou Topshop je perfekním spojením, protože nám pomáhá objevovat současné módní trendy a zároveň se nevzdávat kořenů klasického ikonického stylu sportovního oblečení.” - Josefine Aberg, ředitelka designu, ADIDAS ORIGINALS
 
#TOPSHOPXORIGINALS
 
-           Cenová relace – 1 299,00 až 6 999,00 Kč. 
-           Kolekce vychází celosvětově 30. dubna 2015 a bude dostupná v obchodech TOPSHOP, na e-shopu TOPSHOP.COM, v kamenných prodejnách ADIDAS a také online na ADIDAS.COM/ORIGINALS
 
TOPSHOP V ČÍSLECH:
-           TOPSHOP disponuje 319 obchody ve Velké Británii a dalšími 137 franchisingovými obchody ve 40ti státech.
-           V USA je celkem 9 vlajkových obchodů v plném vlastnictví značky. Móda TOPSHOP je také nabízena v 52 prodejnách Nordstrom po celých Spojených státech. 
-           TOPSHOP.COM týdně přiláká přes 4.5 milionů návštěvníků. Každý týden se online objeví kolem 400 nových produktů, které se dodávají do 110 zemí.
-           K tomu jsou zřízené transakční platformy ve Velké Británii, Spojených státech, Německu, Francii a čtyřech největších asijských trzích v Singapuru, Malajsii, Thajsku a Indonésii. 
-           TOPSHOP podporuje projekty NEWGEN Britské Módní Rady po dobu 12 let a již 234 designérů zahájili vlastní podnikání pomocí tohoto programu. 
 
ADIDAS ORIGINALS:
Adidas Originals je kultovní značkou sportovní street style módy. Značka se opírá o velkou historii výroby sportovního oblečení, ale sleduje i současné trendy životního stylu a snaží se inspirovat všechny v jejich každodenním životě. Adidas Originals má logo v podobě trojlístku, které bylo poprvé použito v roce 1972. V současné době Adidas Originals přináší bohatou historii Adidas z minulosti do současnosti a hraje na jeho schopnosti zůstat relevantní po všech stránkách života bez ohledu na čas, místo, styl a vášně.
 
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.