Share |

TOP 7 cestovatelských blogů. Načerpejte inspiraci

Relax, poznání a zábava. Kam vyrazit na dovolenou či vycestovat, aby byl zážitek dle představ? Připravili jsme pro vás 7 tipů na strhující české cestovatelské blogy. A máme pro vás i tip, jak se k nim přidat!
 
Plánujete-li další zajímavou cestu na dovolenou či za poznáním, možná by se vám hodila nějaká inspirace. Cestovatelé se o ně velmi rádi dělí na internetu. Prostřednictvím svých cestovatelský deníčků tak dávají na vědomí, kde byli a co tam zažili. Zápisky z cest vyhledávají nejen rodinní příslušníci, kteří cestování chtějí prožívat s nimi, být informovaní, jak se jim daří, ale také lidé, co se do různých destinací teprve chystají.
 
Přidejte se k nejnavštěvovanějším cestovatelským blogům v ČR i vy a zkuste se inspirovat třeba u těch nejlepších:
 

 
Jak na cestovatelský blog
Vlastní cestovatelské stránky můžete mít sami. Stačí 5 minut a stránky jsou na světě – zdarma a bez starostí. Webové stránky či blog nabízí obrovskou svobodu a skvělý způsob, jak přiblížit vaše příběhy všem na internetu, aniž by vás museli znát či se s vámi nějak propojovat.
 
Vlastní webové stránky v profesionálním vzhledu například se službou Webnode.cz můžete mít nastavené během chvilky, a to zcela zdarma a napořád. Vzhled uzpůsobíte díky desítkám šablon, prvky na stránce přesunete podle potřeby snadno myší, na závěr změníte texty, a váš vlastní cestovatelský web je na světě. Používat můžete multimédia (například fotografie či videa z cest), díky komentářům můžete nechat diskutovat čtenáře a tlačítky pro sdílení se s články snadno podělíte i jinde na internetu.
 
A teď už vzhůru za dobrodružstvím a poznáním!

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.