Share |

Tipy na koncerty v Dlabačově

foto: pořadatel akce

Kromě do kina můžete do Dlabačova i na koncert!

Never Sol [CZ] & Flora [ISR]
4.10. 19:30-21:30

Sára Vondrášková alias Never Sol reprezentovala Českou republiku například na měsíčním workshopu Red Bull Music Academy v Tokiu. Flory si mohlo české publikum všimnout už v roce 2014 v divadle Archa, kdy doprovázela Asafa Avidana na jeho evropském turné jako pianistka. Na přelomu září a října stráví v Praze přesně měsíc na rezidenci v Petrohradská kolektiv. Protože oběma hudebnicím vzájemně jejich hudba imponuje, rozhodly se uspořádat pár společných koncertů po ČR.

Never Sol (CZ)
Silný vztah k písničkářství, spletité akordické postupy, syntetizéry a hlas jsou základními kameny hudby Never Sol. Po úspěšném vydání debutového alba Under Quiet následovala reedice alba u prestižního německého labelu Denovali, který otevřel Never Sol cestu do Evropy. Sára Vondrášková alias Never Sol reprezentovala Českou republiku například na měsíčním workshopu Red Bull Music Academy v Tokiu, koncem roku 2016 složila hudbu pro divadelní představení Divočina Jany Burkiewiczové a vystupuje také s elektroakustickým projetkem Tomáše Dvořáka Floex.

Flora (ISR)
Flora (vlastním jménem Liron Meshulam) je izraelská hudebnice a zpěvačka. České publikum mělo možnost si ji všimnout už v roce 2014 v divadle Archa, kdy doprovázela Asafa Avidana na jeho evropském turné jako pianistka. Na přelomu září a října stráví v Praze přesně měsíc na rezidenci v Petrohradská kolektiv. Protože jí s Never Sol vzájemně jejich hudba imponuje, rozhodly se uspořádat pár společných koncertů po ČR.

VSTUPNÉ 190 CZK V PŘEDPRODEJI / 240 CZK NA MÍSTĚ
 
Republic of Two (jediný podzimní pražský koncert)
13.10. 20:00-21:30

Pražská indie-folková kapela Republic of Two se po loňském vydání alba "Back to the Trees" vrací na pódia!

Tentokrát vystoupí duo Burian / Růžička za dopravodu celé kapely na jediném podzimním pražském koncertu, a to 13. října v kině Dlabačov. 
Těšit se můžete na jedinečnou atmosféru a výběr toho nejlepšího, co má tato kapela, ověnčená cenou Anděl za objev roku, v repertoáru!!!

V předprodeji za 200 kč, na místě za 250 Kč.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.