Share |

James Cole vystaví koláže, bude to Přeplněný svět

foto: pořadatel akce

Vernisáž výstavy analogových koláží proběhne 20. 9. od 18.00 v Eco Art Salonu Rolland. Kromě koláží vás čeká skvělý veganský catering a večerem nás bude provázet DJ Risto Sokolovski

"Přeplněný svět: zdrojem mých papírových, ručně dělaných koláží jsou primárně, ale nikoliv exkluzivně, fotografie. Fotografie kulturních artefaktů, krajin, běžných užitných předmětů, lidí... Skrze fotografie se nořím do proudu lidské kultury, do celé její historie, do rezervoáru přeplněného artefakty a symboly. Stejně tak se skrze fotografie dostávám ke sféře člověkem nedotčené: sféře přírody. Potápím se s nůžkami v ruce a plodím další, dosud nestvořené artefakty, které často kombinují lidské a přírodní. Mým osobním cílem je vypnout povrchovou vrstvu myšlení a myslet obrazem, tvarem, barvou; společně s papírem roztříhat i své vlastní i kulturní vzorce myšlení. Během tvoření se jaksi vynechat a ustoupit stranou. Neřídí mě žádná myšlenka ani záměr ani téma. Pouze touha po silné vizi schopné vyvolat trans." říká James Cole.

Eco Art Organic Beauty Salon & Showroom je místem, kde o vás pečují profesionálové špičkovou přírodní péči pro celé tělo. Prostory salonu jsou také vzdělávací akademií, uměleckou galerií a showroomem pro cokoliv, co s krásou souvisí. Propojuje krásu těla, ducha a mysli.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.