Share |

Tip na vánoční dárek: Eko hodinky Wewood

foto Wewood

Pod stromeček není špatné nadělit třeba hodinky. Ze dřeva.
Wewood jsou hodinky vymyšlené tak, aby respektovaly přírodu. Původně byly navrženy jako pánské, ale jejich design si rády užívají i ženy.
Co jsme se o nich dověděli od dovozce, a jak je to s jejich ochranou přírody?
Společnost WeWood vyrábí eko hodinky ze 100% zbytkového dřeva ve škále od černé až po světlou barvu z masivu, a také multi dřevěné hodinky s pruhem uprostřed s detaily jedinečného dřeva, jako je například javor, eben, jilm, či guajak - vznikají tak trendy hodinky třeba v zelené barvě.
 
WeWood vysazuje jeden strom za každé prodané hodinky.
Jedny hodinky. Jeden strom. Jedna planeta.
 
135 let ochrany lesa
Partnerem v sázení stromů společnosti WeWOOD je American Forests, nejstarší národní nezisková ochranářská organizace, která chrání a obnovuje životní prostředí sázením a staráním se o stromy. Jejich cílem je vysázet 100 milionů stromů do roku 2020.
 
Naše filosofie
Pociťte rozdíl, který může příroda přinést. Bez jakéhokoliv umělého nebo toxického materiálu jsou hodinky WeWood přirozené a všemožné, jako pásek, který je drží. Vaše hodinky WeWood dýchají stejný vzduch jako vy, respektují vaši pokožku tak jako vy respektujete přírodu podporováním sofistikované udržitelnosti vývoje. Tak plné života jako příroda zaznamenávají tyto hodinky vaše pocity, sdílejí vaše zážitky a mohou probudit vzpomínky z jiné doby a místa. Super eko hodinky WeWood jsou perfektním přirozeným kamarádem, vyprávějí příběh, který se stává vaším, aby jste je mohli nosit a cítit.
Ačkoliv se společnost WeWood stala známou jako jedna ze společností pro “nejlepší pánské hodinky”  u některých předních módních a lifestylových časopisů, blogů a módních znalců jde o mnohem víc než jen o pánské hodinky. Ženy si také užívají hodinky s nadměrnou manžetou přinášejíce malý kousek lesa do městského života. Tyto jedinečné hodinky představují módní zelené produkty a pohrávají si se zemitým elegantním designem znalým dřeva.
 
Wewood mají i stránku na facebooku - sledujte aktuality zde!
http://www.wewood.cz/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.