Share |

Tip na tapas v centru Prahy

Bistro Provocateur se v Petrské ulici etablovalo mezi stávající podniky celkem sebevědomě a rychle. Po roce úspěšného fungování přichází s příjemnou změnou ve večerním menu, a to se širokou škálou tapas.
Nečekejte  jednohubky ani předkrmy. Tento styl stolování má prapůvod ve Španělsku, kde je úplně běžnou záležitostí, že si pár kousků objednáte sami jen tak na menší hlad, hodí se ale i příležitostem jako jsou oslavy a samozřejmě i romantické večeře ve dvou.
 
Menší tapas porce v Provocateuru servírují na dezertních talířích a mohou obsahovat úplně vše, kreativitě se zde meze opravdu nekladou. Máte tak možnost ochutnat variace od jednoduše upravených oliv až po masové, bezmasé, mořské variace a delikatesy. Šéfkuchař Alfréd spojuje vlivy mnoha kuchyní – středozemní, arabské, židovské i jihoamerické. Vše je vtipně sčítáno pomocí barevných knoflíků, které si střádáte do skleněných válců.
 
Provocateur bistro nelze pod Petrskou věží opravdu přehlédnout. Můžete se tady zastavít na snídani, oběd, či večeři. Mají i polední výběrové menu, které se nese v duchu mezinárodních kuchyní s důrazem především na sezónnost a čerstvost surovin, které jsou převážně z místní produkce.
Oblíbená je i široká škála vín z italské,  francouzské, ale i české nabídky. Veškerá vína zde nabízí i rozlévaná, a to díky díky unikátnímu zařízeni Vinojet. Toto zařízení umožňuje ihned po otevření skladovat libovolné množství vína po garantovanou dobu 21 dnů a tak vám zde bez obav mohou nabídnout širokou škálu kvalitních vín po skleničce.
 
 

Bistro Provocateur,

Petrská 13, Praha 1, 

http://www.provocateur-bistro.cz

https://www.facebook.com/provocateurbistro/

 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.