Share |

Tip na příjemný brunch v centru Berlína: SETs

foto Sets

SETs je příjemná kavárna nejen na dlouhou snídani.
 
Můžete tu vysedávat i pracovně nebo s kafem. Nebo jakkoli. Nálada tohoto moderního, ale přitom místy mile retro podniku je jasná: Tady jste vítáni.
 
Sets je za rohem od pulsujícího moderního Kurfürstendammu, ale díky klasickým židlím, spoustě dřeva a starému kusu barpultu nabydete dojmu, že jste na návštěvě u někoho, kdo je trošku ze staré školy (skutečně, víc babička než hipster). Funguje pět let - začalo to jako opatrný pokus o malou kavárničku a je z toho vyhlášený podnik, o kterém referují i zmlsané redaktorky lifestylových časopisů. 
Atmosféra a pocit, že jste tu správně, nejsou jedinou devízou podniku - to je v Berlíně docela běžné. Speciální zmínku zasluhují jejich velké a výborně snídaně. Mají tady celou řadu sympatických pomazánek ze zeleniny, oříšků, tvarohu a bylinek, k nim teplé(!) pečivo a celé vám to přinesou ozdobené klíčky a rucolou a kdečím. Takže okamžitě zajásáte a uvědomíte si, jak je život hezký. Nebo si dáte müsli a jogurt. Nebo jen kávu a noviny.
Je to tu příjemné, čisté, světlé a najíte se zdravě a dobře (i když ne úplně total lacino). Pokud nebudete vědět, kam na něco k snědku, doporučujeme Sets. Otvírá se v osm a jsou na vás milí, i když brousíte před otvíračkou kolem:)
 

  • SETs, Schlüterstraße 36 (za rohem od Paris Baru a hned u Kurfüstendammu)
    +49 30 56738797
     

www.setsberlin.de

PřílohaVelikost
SETs_Menu_ENG.pdf291.17 KB

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.