Share |

Tip na party: Třídenní mejdan k otevření nového klubu Zephyr v centru Prahy

foto: pořadatel akce

 
Ve čtvrtek 16.5. se oficiálně otevře prostor Zephyr v Michalské ulici v samém centru Prahy pro širokou veřejnost. V tomto multifunkčním prostoru si můžete příjemně posedět u piva, dobře se najíst, v restauraci, nebo na zahrádce. Zephyr nabídne samozřejmě i nekuřácký prostor. Otevření se samozřejmě nemůže obejít bez něčeho vyjímečného, v tomto případě tedy o tři dny nabité nadžánrovým hudebním programem.
 
První otevírací den zahrají G-Point Hunters, jeden z úspěšných projektů Romana Holého, Matěje Ruperta s Tonyou Graves. Program bude doplněn o vlasovou show studia Tony & Guy, na pódiu vás dále v průběhu večera budou bavit DJ Robot, Dj Nerz, Dj Radek Honc & Bounce Bounce DJs aka Kay & Tuzex.
 
V pátek, den druhý, vaše uši obšťastní britský producent a rádio DJ Spooky, který a vystoupí ve 23:00 spolu s No1 UK soundu v ČR a to rapperem Smackem. Večerem vás dále provedou DJ Normana Batees ,DJ Freezer a DJ Chick.
 
A aby toho nebylo málo, tak v sobotu pro fanoušky rapu a hip hopu a samozřejmě nejen ty, vystoupí project Orikoule, tedy spojení raperů Oriona a Jamese Colea, doplněné o producenta Mikea Trafika. Po show vystoupí DJ Jorgos, Double J a Lucas Hulan.
 
Otevírací “trojdenka” by ráda uspokojila vytříbený hudební vkus všech návštěvníků a tým klubu má jedno velké přání, aby se tam jejich hosté rádi vraceli. Ať už jen na jídlo, či pivo, nebo za zábavou do klubu, který nabídne program od pondělí do pátku se začátkem již v odpoledních hodinách, tedy jako Afterwork party.
 
Vstupenky na všechny dny zakoupíte nejlépe přes systém SmsTicket. 
 
G point hunters
G Point Hunters - Star People (Prague, 2012/11/16)
 
Spooky 
Just Jam 46 DJ Spooky Rage, Lexman, Durrty Skanx & Natty
 
Orikoule 
Orikoule - Hvězdná star (feat. Roman Holý & Matěj Rupert)
 
FB event 
https://www.facebook.com/events/296533110479727/
 
Předprodej 
http://www.smsticket.cz/skupiny/22-zephyr-tridenni-oteviraci-akce-noveho-urban-pub-club.aspx


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.