Share |

Tip na nový smoothie maker

SMOOTHIE, NEBO KOKTEJL?

Pokud milujete ranní životabudiče v podobě čerstvého smoothie nebo se rádi osvěžujete ovocným koktejlem, pak si jistě oblíbíte nový smoothie maker SENCOR SNB 660x nebo stolní mixér SBL 537x.
Jemně rozmixované smoothie z čerstvé či mražené zeleniny nebo ovoce vám dodá spoustu vitamínů a energie. Smoothie maker SENCOR SNB 660x dokáže díky výkonnému motoru až 1200 W mělnit ovoce, zeleninu, ořechy, semínka, bylinky a další. Díky novince – 3 přednastavitelným mixovacím programům rozmixuje veškeré ingredience správné konzistence. Šest kvalitních snímatelných nožů, které jsou vyrobeny z nerezové oceli a jsou pokryty vrstvou titanu, zajistí skoro 99% zachování všech enzymů a vitamínů a omezují oxidaci hotových pokrmů. V tomto smoothie makeru lze vyrábět nejen smoothie, ale i dětské přesnídávky, dipy, omáčky. Sencor® Nutri Smart Blending Technology zajistí jedinečné výsledky. Vyrobené smoothie, pokud ihned nevypijete, můžete nosit s sebou díky 2 lahvím o velikosti 0,8 či 1,0 litru. Obě lahve jsou kompatibilní s mixovacím víkem – stačí po umixování jen vyměnit víko a můžete jít. Víka jsou opatřeny otvorem na pití. Lahve jsou vyrobené z TRITANU, který neobsahuje BPA a zaručuje vysokou pevnost a nepohlcuje pachy. Smoothie mixér je dostupný za cenu 2739 Kč.
Pokud dáváte přednost jemným mléčným koktejlům, nebo vaše děti milují k víkendovému dortíku mléčný koktejl, pak je pro vás ideální stolní mixér SENCOR SBL537x. Tento mixér pomůže maminkách připravit jemné polévky, ať již pro batolata nebo přímo polévkové krémy, kojeneckou stravu, omáčky a další. Mixér je k dostání v krásném dezénu ve 3 barvách. Základní set je složen z mlýnku s rovnou čepelí vhodný pro mletí ořechů či kávových zrn, mlýnku se zubatou čepelí, který je vhodný k mletí koření a bylinek, sklenění 1,7l velké nádoby a plnícím víčkem a trubicí pro bezpečné přidávání dalších ingrediencí. Mixér má 6 rychlostí i funkci PULSE. Dostupný je za cenu 1299 Kč.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.