Share |

Tip na levnější bio: Skandinávská kosmetika Urtekram

Společnost Urtekram pochází z Dánska a je předním výrobcem bio potravin a kosmetiky. Urtekram výrobky splňují nejpřísnější mezinárodní požadavky kladené na produkty BIO péče. Kosmetika má certifikát ECOCERT. Zajímavá je u výrobků dostupná cena - za stejné peníze jako konvenční výrobky dostanete bio produkty bez zbytečné chemie. 
 
Konkrétní tipy?
- Zubní pasty (s tea tree olejem a dalšími užitečnými látkami, málo pěnivé, k dostání i pasty pro děti! Koukněte na eshop)
- Sprchový gel aloe vera (149 Kč) - Urtekram aloe vera sprchový gel poskytuje měkkou pěnu, která pečuje o pleť pomocí výtažků z bylinek, aloe vera, rostlinného glycerinu a vyživujících olejů. Himalájská sůl je přirozeně obohacena o všechny nezbytné minerály a stopové prvky potřebné pro lidský organismus, výtažek z BIO meduňky a máty uklidňuje a uvolňuje. Díky lehké, svěží citrusové vůni z éterických olejů a výtažků z citrusových semen se budete cítit odpočatě.
- Urtekram tělové peelingy: S hnědým cukrem či himalájskou solí. A se spoustou výživných olejů. 
Tělový peeling Růžový Urtekram- Jemný peeling s himalájskou solí a vyživujícími oleji dělá z každé koupele malý rituál vonící po tisících růží. Tělový scrub je obohacen o olej z meruňkových jader, brokolice, růžovou vodu a esenciální olej z pelargonie. Pleť je tak hedvábná a voňavá.
Tělový peeling Brown sugar Urtekram- Má příjemně oživující a pečující efekt pro pokožku celého těla.
- Bambucké máslo Urtekram s růží, arganovým olejem či levandulí... Zvláčňující účinky bambuckého másla umocňuje olej z růže mošusové, jenž navíc zlepšuje pružnost pleti a vyhlazuje první jemné vrásky. Čistý olej výborně regeneruje starší, suchou a namáhanou pleť, zároveň však hojí jizvičky i popáleniny. Pomáhá při ekzémech, vráskách i akné.
Bambucké máslo Argan a Levandule - Zvláčňující účinky bambuckého másla umocní kvalitní arganový olej, který patří mezi nejdražší a nejcennější oleje světa a právem se mu přezdívá „marocké zlato“. Je ideální pro stárnoucí a suchou pokožku, obsahuje velké množství vitamínu A, E a F, které společně působí jako antioxidační koktejl chránící buňky před nepříznivými vlivy i UV zářením.

 

Všechny výrobky jsou k dostání na www.urtekram.cz
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.