Share |

Tip na koncert v Rock Café: Hocico (MX) + support

foto: pořadatel akce

Už dva roky uběhly od doby, kdy latinskoamerický elektronický nářez vůbec poprvé zválcoval Českou republiku. A protože veleknězům vzteku Erkovi a Racsovi leželo Rock Café u nohou, pánové oslavili dvacet let na scéně a ještě chystají novou desku, je nejvyšší čas si krvavé hody zopakovat.
 
Zakladatelé aggrotechu, čerpající z odkazu raných industriálních formací typu Skinny Puppy a energie mexických hardcore punkových kapel, právem platí za vrchol tvrdě elektronické pyramidy, který v zahraničí vyprodává haly pro tisíce oddaných fanoušků. A vy si můžete 24. dubna v Rock Café zopakovat jeden z nejsilnějších elektronických zážitků, které v našich končinách kdy byly k vidění.
 
A pozor – tentokrát budou rozlíceným Mexičanům dělat společnost hned dvě zajímavá zahraniční jména, která, jak věříme, potěší plechové srdce nejednoho elektronika. Jejich jména zveřejníme hned, jak budeme mít všechno potvrzené.
 
Vstupenky zakoupíte v předprodejních sítích Ticketstream, Eventim a na pokladně Rock Café za předprodejovou cenu 350,- Kč (+ poplatky). Na místě potom zaplatíte 450,- Kč.
 
Veškeré informace o akci najdete na webu www.sanctuary.cz
Hocico - About A Dead (Live in Russia, Ekaterinburg, TELE-CLUB) HQ
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.