Share |

Tip na kameru: 3CAM 4K03WR

Nový model outdoorové kamery SENCOR 3CAM 4K03WR potěší kvalitním detailním záznamem pomocí SONY senzoru v Ultra HD 4K nejen příznivce extrémních sportů, ale nabídne i zábavnou alternativu pro rodinné natáčení dovolenkových zážitků a prázdninových akcí.
Divoká jízda na raftu, výživný cross-country na horském kole nebo úchvatná podmořská flóra a fauna – to vše a ještě mnohem víc, můžete natočit v profesionální kvalitě v rozlišení 3 840 x 2 160.
Další předností je užitečná možnost digitálního zoomu na určitou oblast obrazu bez ztráty kvality. Ve fotografickém režimu lze pořizovat snímky až do velikosti 16 Mpx, což je v této kategorii kamer velmi nadstandardní hodnota. K dispozici je rovněž digitální stabilizace obrazu, která snižuje rozostření způsobené otřesy kamery při natáčení.
Z mnoha možností nastavení stojí za pozornost především zpomalený záznam ve Full HD, kdy frekvence 60 snímků za sekundu umožňuje skvělé, téměř trojnásobné zpomalení. Stejně tak v rozlišení 1 280 x 720 je zpomalení naprosto famózní, byť v nižším rozlišení. Zpomalené záběry přidají videozáznamu dramatický rozměr a vnesou do něj naprosto jinou dynamiku.
Už v základním vybavení uživatel najde bohaté příslušenství, a to především několik sad pro uchycení kamery na helmu, na selfiestick nebo stativ, na řídítka či tyč a samozřejmě také vodotěsné pouzdro pro natáčení vodních i potápěčských aktivit. 
Tato třetí verze oblíbené kamery je také nově vybavena dálkovým ovládáním a samozřejmostí je WiFi modul pro ovládání kamery z osobního mobilního telefonu či tabletu.
Outdoorová kamera Sencor 3CAM 4K03WR je na českém trhu k dispozici za 2599 Kč.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.