Share |

Tip na dostupnou hudbu s sebou: Přenosný Bluetooth reproduktor SSS 81

Za málo peněz hodně muziky
Přenosný Bluetooth reproduktor Sencor SSS 81 vám díky kvalitním reproduktorům a kompaktním rozměrům dopřeje vaší denní dávku muziky kdykoliv a kdekoliv.
Díky odolné konstrukci a příručním rozměrům se stává ideálním pro cestování. Reproduktor disponuje dvěma stereo reproduktory a dvěma pasivními basovými zářiči s maximálním výkonem 10 W, LED displejem, ale i baterií s kapacitou 2000 mAh, nabíjenou přes USB konektor. Kapacita baterie umožňuje přehrávat hudbu až 12 hodin při střední úrovni hlasitosti.
 
Můžete si pustit rádio i hudbu dle vašeho výběru, kterou do reproduktoru dostanete přes 3,5mm jack, USB port nebo slot na micro SD kartu. Dále se můžete jednoduše připojit svým mobilním telefonem přes Bluetooth s dosahem až 20 metrů.
 
Doporučená maloobchodní cena reproduktoru 649 Kč.
 
Další informace o výrobku najdou zákazníci na stránkách http://www.sencor.cz/produkty.

 
SENCOR
patří k nejrychleji rostoucím značkám vůbec a v současné době nabízí své produkty na více než 50 světových trzích. Společnost byla založena roku 1969 v Japonsku a jejím hlavním cílem je nabízet výrobky, které splňují náročné požadavky současného zákazníka na špičkovou kvalitu a design. Ten se kromě funkčnosti vyznačuje i výraznou barevnou rozmanitostí u většiny produktových řad. SENCOR pravidelně rozšiřuje své portfolio, jež v současné době zahrnuje více než tisíc produktů v několika kategoriích. Mezi ně patří například kuchyňské spotřebiče, spotřební elektronika, domácí spotřebiče, kosmetika, AV, vybavení do automobilů a vybavení kanceláří.
Více informací o kompletní nabídce výrobků značky SENCOR naleznete na http://www.sencor.cz/.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.