Share |

Tip na diáře: Vybírejte, plánujte a těšte se na budoucnost s novou kolekcí diářů papelote na rok 2014

foto: PR

Originální české papírnictví papelote přichází s kolekcí diářů na rok 2014. Kromě dvou oblíbených klasik – týdenních diářů elemento a fabrico obsahuje kolekce také tři novinky – týdenní diáře farfalle, kompakt a denní diář brik.

Elegantní design týdenního diáře elemento je založen na přebalu z černé lepenky skrývajícím spirálu vazby diáře a barevné gumičce pevně svírající stránky se záznamy. Oblé rohy dodávají diáři na ladnosti, integrovaná vnitřní kapsa a záložka na praktičnosti. Týdenní kalendárium s volnou stránkou na poznámky patří obecně mezi nejoblíbenější typy kalendárií. Varianty: růžová, žlutá, šedá, modrá gumička. Rozměr kalendária: 12 x 18 cm. Cena: 270 Kč. 

Diář fabricoje žádanou stálicí sortimentu papelote. Diář s kroužkovou vazbou
a černými lepenkovými deskami se skrývá v textilním obalu s pevně přichycenou záložkou a gumičkou na tužky. Chlopně obalu bezpečně uschovají vše, o co nechcete přijít. Týdenní kalendárium s volnou stránkou na poznámky poskytne majiteli dostatek prostoru. Kdo je fabricu skutečně věrný a má tudíž obal z loňska či předloňska, může si pořídit nový vnitřek a pokračovat ve své oddanosti. Rozměr kalendária: 12 x 18 cm. Cena: 350 Kč, bez obalu 240 Kč.

Novinkou kapesního formátu je týdenní diář farfalle. Jeho název ukrývající obraz motýla odkazuje k barveným křídlům papírové obálky, jež halí otevřenou šitou vazbu. Jednoduchý až k eleganci. Kvalitní vazba umožňuje snadné rozvírání, vlepená záložka rychlou orientaci. Týdenní kalendárium s volnou stránkou na poznámky usnadňuje organizaci zápisků. Příznivci papelote gumiček jistě zvolí variantu s gumičkou na tužky. Varianty: černý, žlutý, růžový, azurový přebal a šedá, žlutá, růžová či azurová gumička. Rozměr kalendária: 9 x 13 cm. Cena: 270 Kč.

Další novinkou je kompakt, týdenní diář většího formátu. Je to, jak název napovídá, kompaktní diář s plátnem krytým hřbetem a deskami z probarvené lepenky, přepásaný gumičkou na tužku. Integrovaná vnitřní kapsa pojme, co se nemá ztratit, poznámkový blok s barevnými perforovanými listy uchycený uvnitř desek podrží, co bylo třeba zaznamenat. Týdenní kalendárium s vertikálním rozvrhem přehledně zachytí denní rozvrh, přehled celého měsíce na každém listu zachová souvislosti a místo na poznámky prostor pro komentář. Rozměr kalendária: 16 x 21 cm. Cena: 480 Kč.

Třetí novinku představuje inovovaný denní diář, letos v kapesním provedení. Brik je diář s deskami z hnědé lepenky, elegantně oblými rohy, šitou vazbou, integrovanou záložkou a plátnem lepeným hřbetem. Denní kalendárium poskytuje dostatek prostoru na podrobný plán dne či deníkový záznam. Varianty: šedé či růžové plátno na hřbetu. Rozměr kalendária: 9 x 13 cm. Cena: 290 Kč.

Kolekci doplňuje kulturní diář, který vznikl stejně jako v loňském roce ve spolupráci papelote a kulturního portálu kulturissimo.cz. Nabízí připomínky akcí z oblasti divadla, filmu, hudby, literatury, výtvarného umění či lidové kultury rozeseté do celého roku, díky kterým stoupá šance, že zajímavé události nepropásnete. Formát zůstává stejný, těšit se však můžete na novou obálku a nárůst počtu připomínaných akcí, sešlo se jich 170. Rozměr kalendária: 11 x 15 cm. Cena: 299 Kč.

Všechny diáře jsou k dostání v papelote obchodě ve Vojtěšské ulici v Praze 1 a v eshopu www.papelote.cz. Kulturní diář bude v prodeji od začátku listopadu.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.