Share |

Tip na bar: BAR AND BOOKS

Praha - Varšava - New York

Síť podniků BAR AND BOOKS byla založena v roce 1990 v New Yorku a ihned nastavila nový standard "cigar bars" ve světě a posunula tak hranice pohostinnosti.

Bar and Books - Týnská (od r. 2004)
První zahraniční pobočka newyorské sítě Bar and Books z New Yorku. Nachází se v historickém centru Prahy v České republice, jednom z nejkrásnějších a nejživějších evropských měst, které svou jedinečnou atmosférou soupeří s Paříží, Londýnem či Římem. Oblíbený bar, kam si můžete zajít na drink každý den od 17.00 hodiny, najdete v Praze 1 na Staré Městě uprostřed populární oblasti kypící nočním životem kolem barů a diskoték.

Mánesova Bar and Books (od r. 2008)
Je ležérnějším protějškem formálnější Týnské Bar and Books. Tento koktejlový a whisky bar se nachází na Vinohradech v Praze , poblíž Vinohradského pavilonu, které jsou známé jako jedna z nejžádanějších luxusních rezidenčních čtvrtí v Praze.
Interiér je v souladu se stylem sítě Bar and Books NYV pohodlně zařízen koženými křesly a boxy pro skupiny hostů. Kromě hlavní místnosti s barem je zde k dispozici i soukromý salonek s krbem, vhodný pro oslavu narozenin, pořádání firemních párty či degustaci.
/PROGRAM AKCÍ BAR AND BOOKS/

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.