Share |

Tip: Kultovní vonné svíčky a aroma difuzéry Eclectic Scent od Toma Dixona

foto: DesignVille.cz

DesignVille.cz, prémiový online obchod se skandinávským designem nově nabízí kompletní kolekci oblíbených vonných svíček a aroma difuzérů Eclectic Scent britského návrháře Toma Dixona. Na výběr je ze tří jedinečných vůní: Royalty, Orientalist a London, které naplní váš domov příjemnou vůní a vytvoří skvělou atmosféru. Metalické nádoby s mramorovým víčkem se navíc dají využít jako stylová dóza či drobný květník na sukulenty, které budou dělat radost ještě dlouho po té, co svíčky dohoří.
 
Vůně Royalty je reminiscencí na konvici čaje Earl Grey, koláčky, jahodový džem a vůni ošoupaných sedadel Bentley '52.
Složení vůně 
Hlava - kolínská, bergamot a citron
Srdce - čaj Earl Grey, sporýš a máta
Základ - cedrové dřevo

Vůně Orientalist vás přenese na indickou svatbu s girlandami růží, k obřím skořicovým tyčinkám na plážových stáncích či na čínský trh s bylinkami.
Složení vůně 
Hlava - lístky fialky a černého rybízu
Srdce - růže, magnolie, muškát, hřebíček a skořice
Základ - pačuli, ambra, pižmo

Vůně London zachycuje vůni červených cihel, londýnských parků s krokusy a kopřivami a slanou Temži u Dagenhemu.
Složení vůně 
Hlava - černý pepř
Srdce - oud wood (agarové dřevo) a vetiver
Základ - cedrové dřevo a pačuli

Svíčky jsou k dispozici jako dárkový set 3 svíček (125 g, doba hoření 20 hodin na každou svíčku), jako standardní velikost (260 g, doba hoření 60 hodin) a také ve velikosti L s třemi knoty (550 g, doba hoření 70 hodin). Všechny svíčky mimo dárkového setu obsahují víčko z indického bílého mramoru z oblasti Morwad.

Aroma difuzéry obsahují 200 ml vůně v elegantní pokované skleněné nádobce a sedmi ratanovými stébly. Vůně vydrží přibližně po dobu 8 - 12 týdnů, poté je možné dokoupit náhradní náplň.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.