Share |

TIFFANY ODHALUJE KREATIVNÍ INSTALACI

Marilyn Minter Greenhouse, foto Tiffany

TIFFANY ODHALUJE KREATIVNÍ INSTALACI A UVÁDÍ NOVOU KOLEKCI HOME & ACCESSORIES V EVROPĚ
 
Tiffany & Co. s potěšením oznamuje uvedení nové kolekce doplňků a designových předmětů na evropském trhu. Na oslavu uvedení kolekce Home & Accessories na prestižní milánské přehlídce designu Salone del Mobile odhaluje luxusní šperkařský dům kreativní instalaci přímo ve vlajkovém obchodě Tiffany na Piazza Duomo v Miláně.
Inspirací pro instalaci se stal jeden z předmětů z vtipné kolekce: Tiffany skleník, který vyrobili Tiffanyho mistři ze stříbra, mědi a skla. Celý obchod je přetvořen ve skleník, fasáda nese lineární jeho podobu a design pokračuje uvnitř, kde je postaven skleník a umělecké květinové dekorace.
Kreativní ředitel Reed Krakoff vybral pět umělkyň, aby vytvořily vlastní interpretaci skleníku a propůjčily mu svůj umělecký rukopis. AnnaGaltarossa, Shantell Martin, Marilyn Minter, Laurie Simmons a Anna-Wili Highfield vytvořily inovativní umělecká díla, která obsadila výlohy obchodu, a představují jedinečnou vizi každé z nich.
Instalaci můžete vidět od 15. do 22. dubna v obchodě Tiffany & Co. na Piazza Duomo v Miláně, pokud se chystáte navštívit milánský Design Week, tento zážitek si určitě nenechte ujít.
 
#TiffanyEveryDay @tiffanyandco


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.