Share |

Them Darned Teenagers, stálice z Chapeau, předskokany slavných Delta Heavy

foto archiv TDT

Them Darned Teenagers si v pátek 8. března 2013 odehrají svojí premiéru v pražském Yes Clubu a to ne na jen tak ledajaké akci. Předskakovat totiž budou britskému drum and bass a dubstepovému duu Delta Heavy (UK) a poprvé si tak zahrají po boku zahraničních hvězd.
Teenagers při této příležitosti vystoupí se speciálním dvouhodinovým setem, do kterého napěchují to nejlepší ze stylů electro house, dubstep a samozřejmě drum & bass. A nebyli by to Teenagers, aby nepřišel taky nějaký ten breakdown. Rezidentní djs klubu Chapeu Rouge, Ian a Katy, si totiž zakládají na tom, že hrají tvrdě a pestře.
Delta Heavy dělali remixy tpro  Nero, Downlink nebo Excision a vědět o sobě dali také svým EP Down The Rabbit Hole a tour se známým Djem a producentem Datsikem. Počátkem ledna 2013 vydali Delta Heavy nový singl Empire. Ten je volně dostupný ke stažení na jejich oficiálních facebookových stránkách. Delta Heavy si prý za posledních šest měsíců zvykli otevírat všechny své sety právě touto skladbou. Ať už jste tedy zvědaví, zda Empire zazní jako první skladba i v Praze, nebo se jen chcete dobře bavit, neotálejte s koupí lístků. 
 
Them Darned Teenagers:
https://www.facebook.com/themdarnedteenagers
https://soundcloud.com/them-darned-teenagers
Delta Heavy:
https://www.facebook.com/deltaheavyuk?fref=ts
https://soundcloud.com/deltaheavy
Fource Entertainment:
https://www.facebook.com/FourceEntertainment?fref=ts
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.