Share |

Tetování pro charitu: Ondrash a další tatéři pomáhají dětem. Chcete taky kérku?

Ondrash alias Ondřej Konupčík pořádá každoroční charitativní akci, během které se tradičně draží motivy nejlepších tatérů z ČR.
 
"Charitativní tattoo happening, jediný svého druhu v České republice vznikl v roce 2010 z myšlenky jednoho z předních českých tatérů Ondry Konupčíka známého spíše jako Ondrash. Důraz je kladen na zkrášlení těla, ale i duše a tak veškerý výnos z happeningu je darován těm, kteří to nejvíce potřebují.

Název vychází z nejdokonalejšího tvaru na Zemi, z kruhu, který je ústředním motivem celého happeningu. Kruh, uzavřený a harmonický celek vnímáme jako symbol ochrany, ať už jako záchranný kruh, kruh rodinný, kruh blízkých, nebo kruh lidí se stejným údělem, či osudem. Pomoci může každý, kdo si nechá vytetovat jakoukoliv formu kruhu na své tělo. Každý z nás je originál. Stejně tak kroužek nabízí originální pojetí jak designem, velikostí tak i svým umístěním," říkají organizátoři.
Výnosy minulých aukcí pomohl například Fondru ohrožených dětí a Dětskému domovu ve Znojmě.
 
Vzhledem k tomu, že samotný Ondrash (podle Buzzfeedu jeden z deseti nejlepších taterů na světě!) má čekací dobu na tetování dva roky a ostatní jsou na tom stran vytížení jen o trochu lépe, je to dost výjimečná příležitost.
 
Navíc - vzhledem ke jménům, která se dražby účastní a momentálním cenám jednotlivých tetování, je tam v tuhle chvíli ohromná value (tedy ceny jsou zatím pod reálnou cenou daně tetovací seance).
Plus je to samozřejmě charita, takže dobrý skutek. Pokud uvažujete o tetování, skočte do toho. Na drobných změnách motivů se asi můžete s taterem v případě vítězství na místě dohodnout.
 
Akce proběhne 1.3. ve Znojmě, všechno info ZDE.
 
Motiv na obrázku: ANDREA KOPECKÁ
ROOSTER TATTOO
https://www.facebook.com/ada.kopecka
www.roostertattoo.com —Bratislava

 
https://www.facebook.com/zkruhu
 
 
 
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.