Share |

TENISKY OVLÁDNOU PRAHU A NIKE BUDE PŘI TOM

foto Nike

Nová kolekce Nike Sneakerboots na Teniskology
 
V sobotu 24. října se Vinohradský Pavilon v Praze promění v ráj tenisek. Uskuteční se tu první ročník akce Teniskology. A u takové události nesmí chybět Nike, která pro návštěvníky chystá unikátní instalaci. Novinky pro letošní zimu budete moci vyzkoušet v prostředí, které vám připomene blížící se zimní období.
Jak jinak než tvrdou zkouškou otestovat nové zimní styly, které vás po celou zimu budou držet v suchu, teple a zviditelní vás v hlubokých temných nocích. To všechno budete moci zažít i v prostorech Nike instalace na Teniskology a vyzkoušet nejnovější modely z kolekce Nike SneakerBoots.
Zimní kolekce Nike SneakerBoots 2015 představuje nové zpracování oblíbených modelů, které jsou stejně pohodlné jako jejich klasické protějšky, ale zároveň vylepšené o nové technologie a reflexní prvky. Kolekce přináší nové např. nový model Nike Flyknit Chukka společně s dalšími zateplenými variantami již známých oblíbených modelů.

A na co se těšit v nové kolekci Nike?
NIKE FLYKNIT TRAINER CHUKKA SNEAKERBOOT
Zmírněte pocit chladu výběrem bot z hřejivého a voděodolného materiálu. Dvojitá svrchní vrstva Nike Flyknit je kombinací bavlny pro větší teplo a ochranným systémem (Defender Repellent Systems) zvyšujícím voděodolnost. Hrubá podrážka vám zaručí vyšší přilnavost k povrchu. Reflexní tkaničky, zvýrazněný jazyk, špičky a paty přispívají k lepší viditelnosti, což oceníte při dlouhých zimních večerech. Dostupné v dámské i pánské variantě.

PRO PÁNY
NIKE AIR MAX 95 SNEAKERBOOT
Odvážný styl poloviny 90. let v kombinaci s voděodolnými materiály, hřejivou podšívkou, agresivním vzorkem podešve a reflexními prvky zářícími ve tmě, tím vším disponuje tato nová vylepšená a maximálně pohodlná verze. Voděodolná svrchní část se skládá z neoprenové boty s tepelnou a reflexivní stélkou.

 
NIKE LUNAR FORCE 1 DUCKBOOT
Tato zdokonalená špičková klasika nabízí extra ochranu díky své voděodolné vrchní části. Rozmary počasí si tak na vás nepřijdou. Nadchnou vás designové prvky modelu Air Force 1, ale i praktičnosti jako pogumovaná špička, skvělá přilnavost i reflexní prvky.
 
 

NIKE AIR MAX 90 SNEAKERBOOT
Legendární linie designu se u tohoto modelu snoubí s účinnou ochranou před chladem. Oblíbený kus vylepšený o voděodolné materiály, hřejivou podšívku, zvýšený lem a rozšířený jazyk pro snadnější nazouvání/vyzouvání. Co si víc přát? S vícebarevnými reflexními strategicky rozmístěnými prvky Swoosh budete vidět všude. Podešev včetně vyšší přilnavosti jsou samozřejmostí.
 
PRO DÁMY
 
NIKE AIR MAX 1 MID SNEAKERBOOT
Dokonalá směs lehkého pohodlí a ochrany před chladem. Měkká termo stélka a hřejivá termální podšívka zajišťují teplo, zatímco voděodolná kůže udržuje nohy v suchu, zvýšený lem je bonusem. Úchyty na patách a jazyku usnadňují obouvání/zouvání. S vícebarevnými reflexními prvky Swoosh budete vidět na sto honů.
 
 
 
 

NIKE DUNK SKY HI SNEAKERBOOT
Díky skrytému patnímu klínu o výšce 2,6 palce, voděodolné kůži a vícebarevným reflexním prvkům, které září v šeru, si na vás zimní počasí nikdy nepřijde.
 
 
NIKE ACORRA SNEAKERBOOT
Tato elegantní a lehká teniska SneakerBoot nabízí opravdu vysokou míru ochrany před zimou. Je u ní totiž použita voděodolná kůže, hřejivá termální podšívka, vícebarevné reflexní prvky a podešev se skvělou přilnavostí do terénu.
 
 
 
Kolekce Nike SneakerBoot bude dostupná od 5. listopadu a to na nike.com nebo u vybraných prodejců. Můžete se také těšit na exkluzivní uvedení Nike SneakerBoots v chystaném lookbooku Nike Tech Book, který vyjde 15. října na těchto stránkách: http://news.nike.com/
Fotografie ve vysokém rozlišení najdete zde: http://news.nike.com/news/the-nike-sneakerboots-holiday-2015-collection.
 
TENISKOLOGY
Kdy: 24. říjen 2015 – od 10 do 21 hodin
Kde: Vinohradský Pavilon, Praha
Největší prodejní veletrh tenisek ve střední Evropě se letos koná i v Praze. Ta se tak zařadí mezi města jako New York City, Londýn nebo Paříž a přiláká v sobotu 24. října sneakers fans z celé republiky. Vinohradský pavilon se na ploše 2500 metrů čtverečných pochlubí těmi nej teniskami světových značek. Těšit se můžete na privátní show, výstavy & instalace, workshopy a další překvapení. Svá speciální vystoupení už si připravují například Dan Bárta & beatboxer en.dru, hvězda rapové scény Vladimir 518 nebo jeden z nejzajímavějších hudebních projektů součanosti, dvojice VR/Nobody.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.