Share |

Tata bojs zahrají úplně nové písničky. Buďte u toho.

foto Salim Issa

 

Úspěšný rok 2010 zakončila skupina TATA BOJS  vyprodaným pražským koncertem v Roxy a následně se zavřela do studia Guitón, kde připravuje nové album. To má vyjít v červnu.

TATA BOJS však nezahálí ani v koncertních aktivitách, kterých bude letos na poměry kapely opravdu bohatě. A tak již v únoru se Milan Cais, Mardoša, Vladimír Bár, Jura Hradil a Dušan Neuwerth vrátí do klubů s několika výjimečnými vystoupeními.
Nejdříve zavítají s „elektrickým“ klubovým programem 23. února do brněnské Flédy, den na to pak do Soul Music  Klubu v Jihlavě.

Milan Cais doplňuje: „ Kdo by nechtěl hrát na Flédě? Ve zřejmě nejlepším českém klubu. Tam se vždycky rádi vracíme a teď to bude po delší době s plnohodnotným elektrickým programem. Přivezeme dokonce i zajímavou horizontální světelnou scénu, kterou bude jako vždy obsluhovat náš dvorní light designer Filip Bruthans. Po skočení koncertu jsme se ještě dohodli s organizátory na afterparty, která bude v naší režii. Mardoša vytáhne svoje hity tutový a možná se k němu s blížícím se ránem přidají i ostatní Bojs. O den později v Jihlavě bude koncert zajímavější o to, že se k nám připojí naši oblíbení SunFlower Caravan. Počítám, že si v malém jihlavském klubu Soul společně s návštěvníky užijeme skutečnej rokenrol a že pot poteče po stěnách.

Na počátku následujícího měsíce z větší části odpojí elektrické nástroje a představí se s „elektro-akustickými“ sety 5. března v Jazz Tibet Klubu v Olomouci a 6. března v Měšťanské Besedě v Plzni.

 „ Oba dva elektroakustické koncerty budou myslím příjemným vytržením a zpestřením studiové práce na nové desce. Bereme s sebou vozembouch, ruční činýlky z Egypta, velký pochodový buben, ale i boosterované akustické kytary a klávesy. Tyhle speciální komorní úpravy našich písniček mají počátek (když pominu spolupráci s Ahn triem) na každoročních charitativních koncertech pro Rozmarýnu, které pravidelně pořádáme v komorním prostředí pražského divadla v Celetné. Hrát budeme napříč všemi alby a asi i nějaký předkrm z toho nového. Obě místa, jak v Plzni, tak v Olomouci mají své kouzlo a historii. Těšíme se a doufáme, že nakonec lidi vstanou ze židlí a kdyby u toho i zůstali v sále, byla by to úplná paráda.“ – dodává s úsměvem Milan Cais.

 

Na těchto koncertech zazní mimo největších hitů kapely navíc i některé prvotní verze připravovaných nových písniček na nové album! 

Stejně jako začátek roku, tak i následující 3 měsíce  budou věnovány téměř  výhradně přípravě nového alba. TATA BOJS  se však vrátí na koncertní pódia ještě na přelomu dubna a května, kdy se představí na několika speciálních akcích pod otevřeným nebem.

Seznam nejbližších koncertů:
23.2. Brno – Fléda 
24.2. Jihlava – Soul Music Club
  5.3. Olomouc – Jazz Tibet Klub (elektro-akustický set)
6.3. Plzeň – Měšťanská Beseda (elektro-akustický set)

 

Více podrobností k aktuálním koncertům a dění skupiny  najdete na oficiální FB stránce a webu kapely.

www.facebook.com/pages/Tata-Bojs/91562030507 
www.tatabojs.cz

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.