Share |

Tantra aneb Jsem žena

Co (ne)zažijete při erotické masáži?
foto Dundee Photographics / FreeDigitalPhotos.net

Tantra mě vždycky zajímala. Představa několikahodinového milování ve mě vzbuzovala minimálně už duševní orgasmus a nejednou jsem přemýšlela, jestli Sting tak skvěle vypadá, zpívá a hraje jen proto, že se s Trudie věnují pravidelně tantře, nebo je to tím, že jí hodně bio mrkve z vlastní zahrádky. 
A tak jsem se rozhodla nepřemýšlet a vyzkoušet na vlastní kůži, co tahle nikdy nekončící rozkoš obnáší. Celý rituál trvá asi dvě a půl hodiny a můžete si vybrat, jestli chcete aby vás masírovala žena či muž. Nejsem sice holka stydlivá, ale nakonec jsem napoprvé zvolila ženu. Dvě hodiny seance jsem ležela na futonu, nejdříve zahalená v sárí, po té již nahá. Prostředí bylo příjemné a hudba skvěle dokreslovala atmosféru. Půvabná masérka mi nejdříve vysvětlila, že v tantře je vše dovoleno a nic není zakázáno. Po té mě již něžně hladila, přikládala nahřáté ručníky na mé zimou zkřehlé tělo (nejspíš abych se víc rozpálila), přejížděla mi po nahé kůži peřím i něčím, co připomínalo chlupaté rukavice a nakonec mě masírovala vonnými oleji. Byla jsem příjemně uvolněná a netrpělivě jsem čekala na nějaký upgrade, duchovní zážitek, něco jako: země se zachvěla a já uviděla osmý div světa. 

Osmý div světa měl přijít s tím, kdy jsem svolila k masáži intimních partií. Ale, zázrak se nekonal. Celou tu dobu, co se mě masérka snažila dovést k orgasmu, jsem musela myslet na to, proč se sakra raději nemiluju se svým chlapem, a proč mě tam, kam pustím jen jeho, hladí cizí ženská?!? Nevím jak vy, ale já sebou při orgasmu trochu škubu, jinak si to zkrátka neužiju a taky bývám občas hlasitá. Představa, že se svíjím v orgastické křeči před někým, koho znám sotva dvě hodiny, mi přišla postavená na hlavu (s výjimkou osudové přitažlivosti samozřejmě). Celá ta absurdnost situace, kterou jsem v té chvíli cítila navzdory tomu, že to bylo příjemné, způsobila, že jsem se zkrátka „neudělala.“ 

Najednou jsem měla pocit, že orgasmus a milování je něco intimního, co mám sdílet jen s tím, koho miluju, nebo v případě nouze sama se sebou. Nevím, možná jsem staromódní, možná jsem se zablokovala někde v hlavě a možná jsem jen neměla svůj den. Být chlap, asi bych se udělala už jen při pohledu na masérčino odhalené a pohupující se poprsí. Jenže jsem ženská...

Co dodat na závěr? Můžu s klidným svědomím říct, že jsem si to zkusila. I když příště, až se budu chtít cítit skvěle, pomiluju se raději s opravdovým mužem, namísto mrkve si dám krvavý steak a zapiju ho červeným vínem. 

Mimochodem, před nedávnem jsem náhodou někde četla, že zmíněný Sting se sice s Trudie pravidelně věnují tantře, jí bio mrkev a pije jen speciální vodu, ale Trudie mu prej dovoluje další milenky a sama jeho hrátkám s nimi ještě přihlíží! Tomu tedy říkám tantra! 

Kde je pravda, nevím a pokud nepotkám Stinga náhodou v některém z pražských barů a on si mě čirou náhodou nevybere do svého harému, nejspíš se ji ani nedozvím. Každopádně druhá varianta Stingovy nikdy nehasnoucí jiskry v oku, a navzdory věku neutuchajícímu sexappealu, mi přijde věrohodnější, než všechny pohádky o nikdy nekončící rozkoši.

PS.: Jestliže vás však už dlouho nikdo nedržel v náručí, nepohladil a nepomiloval, nejspíš si to užijete a pánové s tím orgasmem mít problém rozhodně nebudou.

 
text: Francois
Foto: Dundee Photographics / FreeDigitalPhotos.net

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.