Share |

Tajná laboratoř na Letné

Záložka SNEAKER BARBER / Garage store se na pár dní rozrostl o speciální pop up
foto Garage Store

Oblíbené místo pro všechny majitele kvalitních tenisek a stejně kvalitních vinylů SNEAKER BARBER / Garage store, Veverkova 6 již dnes ožívá oslavou 20. let jedné z nejslavnějších bot. Nike Air Max, kultovní bota s futuristickým designem od Sergio Lozana inspirovaná lidskou kostrou naprosto předběhla svou dobu a baví dodnes. Dárek přichází v podobě limitované edice v designu nejpopulárnější série „What The“, která hýří barvami a originalitou. Nike Air Max Greedy – připravte se na otázky: „Proč máš každou botu jinou?“
 
Speciální Pop Up store na zatím utajeném místě ve Veverkově ulici dostal jméno Anatomy of Air – Laboratorium a kromě ikonické tenisky ukrývá nejen laboratoř, ale také speciální fotorentgen, který odhalí co má člověk skutečně na srdci.
 
Opening party propukne 5. 8. od 18 hod a z Laboratoria se pro tento večer stane také unikátní pop up bar pod vedením barmanského guru Pavla Tvaroha, jehož londýnský bar patří mezi 50 nejlepších na světě. Stačí vědět heslo a jeho dveře se otevřou. O zábavu se postarají také přední DJs Robot, DJ Wich, Ghonzales a C.Monts.
 
Kdo nestihne zavítat na otevírací party má šanci vyzkoušet tenisky, fotorentgen a celý Pop Up store Laboratorium až do soboty 8. srpna, pravidelně od 11. do 19. hodiny.
 
- konec –
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.