Share |

Tai rozpálí Clash v Chapeau Rouge

foto: pořadatel akce

Do Prahy poprvé přijíždí TAI, vynikající producent a spoluhráč DIPLA, THE BLOODY BEETROOTS, STEVA AOKIHO a FELIXE DA HOUSECATA. Vedle TAIE se představí rezidentní THE FAKES, poprvé si na CLASHI zahrají REDUX DJs (post-hudba vs. aid kid), MINT, KEWU a FRANK LUCAS.

TAI (Dim Mak, Ultra)
Rodák z Londýna, vyrůstal v Thajsku a usadil se v Mnichově. Začínal jako hiphopový producent, před třemi lety se ale obrátil do světa electra a house. Natočil pecky s mnoha slavnými hosty: Paradise Poltergeist se Stevem Aokim, TAIFelix zase s Felixem Da Housecatem. Na výborné Booty Drop se potkal s Diplem z labelu Mad Decent a ostřejší Spank zase nahrál s kámošem Bartem B Morem a s The Bloody Beetroots. Remixoval pecky od One Republic nebo Wileyho a jeho sety patří k tomu nejzajímavějšímu, co je dneska možné v elektru slyšet a vidět. Jeho vystoupení na zářijovém CLASHI! bude patřit k vrcholům pozdního klubového léta v Praze.

THE FAKES
Rezidenti party CLASH!, soustředí se na míchání žánrů od indie a electra přes dubstep až k trapu. Nejnověji zremixovali pecku Borise Carloffa In My Lonely Room, kde hostoval Ghetto Priest, spolupracovník Massive Attack nebo Asian Dub Foundation.

Dále hrají:REDUX DJs, MINT, KEWU a FRANK LUCAS. To je CLASH! Pojistky budou lítat!

Video pozvánka: http://www.youtube.com/watch?v=-S1riElSCZg
Událost na FB: https://www.facebook.com/events/400110986756672/

Datum: 7. září 2013;
Klub: Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1;
Start: 21:00.

Další informace naleznete na:
http://www.chapeaurouge.cz
http://www.facebook.com/therealtai
http://www.facebook.com/thefakes
http://www.facebook.com/pages/Redux/395462553891110
http://www.facebook.com/mintxcz
http://www.facebook.com/KewuKewu


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.