Share |

SZIGET zveřejňuje první jména

Kendrick Lamar, Kygo, Mumford & Sons a Liam Gallagher. SZIGET zveřejňuje první jména ročníku 2018.
Kendrick Lamar, Kygo, Mumford & Sons a Liam Gallagher...

První jména programu Sziget 2018:
Kendrick Lamar
Kygo
Mumford & Sons
Liam Gallagher
Bastille
Lykke Li
The Kooks

The War On Drugs
Parov Stelar
Kaleo
Zara Larsson
Gogol Bordello
Clean Bandit
Blossoms
Milky Chance
Wolf Alice
Little Dragon
Cigarettes After Sex
Goo Goo Dolls
Fink
Seasick Steve
Above & Beyond
Nothing But Thieves
Slaves
Everything Everything
Lewis Capaldi
Lemaitre
La Femme
Alle Farben
Joe Goddard (live)
Ummet Ozcan
Sam Feldt (live)
Jay Hardway
The Him
WhoMadeWho
Shame
Perturbator
 
Sziget patří mezi největší a nejznámější festivaly světa a je také pravidelným účastníkem závěrečného vyhlašování cen European Festival Awards. Tyto ceny patří mezi nejprestižnější ocenění, kterými jsou vyznamenávány evropské festivaly. Sziget má na svém kontě již několik vítězství, v minulosti například dvakrát získal cenu jako  Europe’s Best Festival. Nyní se pyšní cenou Line-Up Of The Year, v této kategorii soupeřil s festivalovými velikány, jako jsou Glastonbury nebo Lollapalooza. Sziget bývá označován za kontinentální odpověď na proslulé anglické festivaly.  Každý rok se do Budapešti sjede na statisíce lidí z celé planety, aby společně prožili a oslavili největší evropské kulturní setkání svého druhu. Sám Michael Eavis, zakladatel Glastonbury, si jej velmi užívá a na jeho konto dodává: "Sziget je fantastický festival, mnohem barevnější a čistější než Glastonbury".

Dějištěm Szigetu bude jako každoročně ostrov v srdci Budapešti s názvem Óbudai. Ten se v srpnu již tradičně promění na barevný, Szigeťanům dobře známý, Ostrov svobody. Hodnoty Szigetu reprezentuje nově vytvořená revoluční iniciativa Love Revolution, která klade důraz především na rozmanitost. Mezi její hlavní pilíře patří síla komunity, lásky, tolerance a svobody.
Cena denních vstupenek je v prodeji od 65 Euro, zakoupit si můžete také tří, pěti a sedmidenní permanentky. Pro více informací o festivalu a vstupenkách navštivte www.szigetfestival.com/cz/
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.