Share |

Světoví jezdci na Mystic Sk8 Cup 2016

foto: pořadatel akce

Další ročník mezinárodních skateboardových závodů – Excelent Mystic Sk8 Cup 2016 – již doslova klepe na dveře a proto přnášíme jména jezdců a jezdkyň, které přijedou do skateparku na Štvanici bojovat o prizemoney ve výši 800.000 USD.
 
Austen Seaholm
Štamgast a několikanásobný vítěz Mystic Skate Cupu se opět vrací na místo činu. Rodák z kalifornského Anaheimu miluje hip-hop a vedle sk8tových videí se objevuje i v hiphopových klipech.
 
Ryo Sejiri
V rodném Japonsku je hvězdou skateboardingové scény. I on je na Mysticu štamgastem, který v roce 2013 vyhrál v disciplíně street. Když mu bylo šest let, kámoši v Japonsku o něm říkali, že je létající tričko na čtyřech kolečkách. Dnes je to profesionální skateboarder, co se svým “ninja-style” objíždí světové závody.
 
Dave Bachinsky
Narodil se v St. Louis, ve státě Missouri a momentálně žije hlavně v kalifornském Los Angeles. Vedle skejtování (na prkně jezdí 13 let) ho baví kola, motorky, kempování a jak píše na svém webu “dobrodružství vůbec”. A taky slušně fotí na Canon a Pentax!
 
Danny Leon
Tenhle španělský jezdec nejen, že diktuje na prkně, ale ještě má hodně vytříbený smysl pro humor. Jedna vydařená scénka za všechny. Nechal si udělat profesionální make-up jakožto španělský senior a vydal se s partou důchodců do skateparku. Od nic netušících skejťáků si půjčil prkno a pěkně jim vytřel zrak.
 
Roger Silva
Jezdec původem z Brazílie přesídlil před lety do španělské Barcelony. Tamní skejtová scéna je, podle něj, větší a lepší. Ač Brazílie vychovává skvělé jezdce, překážky jsou tam často nebezpečné a povrch vesměs mizerný. Skateboarding nevnímá jako sport, ale životní styl a skvělou práci.
 
 
Eugenia Ginepro (1989)
Argentinská skejťačka z Buenos Aires začala jezdit ve 12ti letech. Živí se jako kadeřnice a v rozhovorech nadává na Argentinu za politiku, chudobu a paco (crack s kokainem). Poslouchá rock, reggaemuffin a rap.
 
 
Vanessa Torres (1986)
Profesionální skejtačka z kalifornského Anaheimu patří mezi špičku světového ženského skateboardingu. Figuruje hned v několika sk8tových filmech jako „AKA:Girl Skater“ a „Getting Nowhere Faster“. Objevila se taky ve videohře Tonyho Hawka Proving Ground, ve které se stala třetí ženskou postavou po Elisse Steamer a Lyn-Z Adams Hawkins. V roce 2003 vyhrála jako první ženská zlato na X Games. Vanessa má mexické kořeny.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.