Share |

SUVERÉNNÍ SUVENÝR Z PRAHY

foto PRAGTIQUE

 Myslíte si, že suvenýry jsou jen přehlídkou kýče? Vyvedeme vás z omylu. Dárkové předměty z obchodu PRAGTIQUE jsou nevšední připomínkou Prahy, o které vypráví s vkusem a nadhledem. Rozhodně se ale nejedná jen o dárky pro turisty. Krásné sešity, papíry, designový porcelán nebo třeba i skvělou čokoládu ocení i rodilí Pražáci.
 
Pod značkou PRAGTIQUE vznikají unikátní a kvalitní dárky, které pojí téma Prahy. Spojujeme nostalgii starých časů s nadčasovostí pulzující metropole. Obchod podporuje vše lokální -  české tvůrce a českou výrobu se zárukou kvality ruční práce. 
FOTOGALERIE ZDE!
 
PRAGTIQUE nabízí kolekce navržené současnými výtvarníky, jako např. Tomski&Polanski, Daniela Olejníková, Funkfu, Vendula Chalánková a Johana Švejdíková. Spolupracujeme i se studenty vysokých uměleckých škol - např. s Nikolou Logosovou. Na všech produktech najdete jméno tvůrce jako podporu propagace českého umění v zahraničí. Pro začátek můžete vybírat kolekce sestávající z pohledů, magnetů, porcelánu, textilu a ručně šitých eco sešitů. Na své si přijdou milovníci původních receptur čokolády či naši nejmenší. PRAGTIQUE je totiž planeta plná nápadů, nikdy nekončící hra, která má styl.
 
 
         
 
Vdechněte Prahu v PRAGTIQUE
Stylový obchod v pasáži Platýz je navržen jako prostor určený k  nenucenému nákupu a chvilce odpočinku. Hudba, káva, umělecké intervence a projekce vizualizací Prahy atp. Cílem je vytvoření concept store na téma Prahy, ve kterém najdete nejen výrobky značky Pragtique, ale i jiné tematické kousky.
 
KOUSEK PRAGTIQUE. KOUSEK PRAHY.
 
Adresa obchodu:
Pasáž Platýz, Národní 37, Praha 1.
 
www.pragtique.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.