Share |

Sunflower Caravan vyrazí se singlem do Roxy

Sunflower Caravan dokončují singl, 11. 4. jej spolu s videoklipem pokřtí v ROXY

 
Roxy promotion presents
SUNFLOWER CARAVAN @ ROXY
Live: Sunflower Caravan
Support: Lo DostIan Keloski
DJ: Mardoša (Tata Bojs)
VJ: Martin
Termín: 11. 4.
Start: 20:00
Předprodej Ticketpro 90 czk + poplatky nebo každý všední den od 16:00 do 20:00 v NoD bez poplatků. Na místě 150 czk.
 
Pražské trio Sunflower Caravan není potřeba dlouze představovat. Svojí energií při živých koncertech si tato originální pražská kapela dokázala vybudovat během několika posledních let rozsáhlou řadu příznivců. Jde o skupinu pevně etablovanou na české klubové a festivalové scéně, navíc se této kapele daří dlouhodobě účinkovat i v zahraničí. Naposledy se v minulém roce vydala dvakrát do Švédska, z toho jednou společně s kapelou Tata Bojs v rámci projektu Czech Invasion. Ve čtvrtek 11. dubna se pak „slunečnice“ po delší době vrátí na podium pražské ROXY, kde slavnostně pokřtí nový singl How Can You Say?.
Už v minulých týdnech ohlásila kapela prostřednictvím své Facebookové stránky, že chystá vydání nového materiálu, konkrétně skladby How Can You Say?, kterou někteří fanoušci už znají z živých vystoupení – mimo jiné třeba z nedávného Koncertu za slušného prezidenta v pražském Rock Café. Základy nahrávky společně s dalším materiálem vznikly začátkem léta 2012 v nahrávacím studiu v Malmö pod dohledem producenta Jense Andersona.
Na jejím dokončení nyní se skupinou spolupracuje producent a zvukař američan Ian Keloski (Justin Lavash, Monika Načeva, Martin Ševčík). Právě chystaný singl bude první nahrávkou této koncertně velmi aktivní kapely po takřka dvou a půl letech od vydání druhého alba! Jak je již avizováno výše – singl How Can You Say? – pokřtí Sunflower Caravan 11.4. v Praze v ROXY, načež se s novým programem vydají na několik českých i zahraničních festivalů. Zatím se tato nepřehlédnutelná rock"n"rollová trojice napevno zapsala do programu festivalů Colours of Ostrava a na Grape Festivalu ve slovenských Piešťanech.
VIDEO
Sunflower Caravan – Get High: http://www.youtube.com/watch?v=3djCwdlgekM

Sunflower Caravan – What Is Happiness: http://www.youtube.com/watch?v=uN35JAiHlkg

WEB
Sunflower Caravan: www.sunflowercaravan.com
Lo Dost: www.lodost.com
FB Event: http://www.facebook.com/events/177728339041480/

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.