Share |

The Subways, Norma Jean a Walls Of Jericho v létě na pražské Štvanici

foto: Dennis Cahlo (The Subways)

Ve dnech 1. – 3. července 2016 ovládne pražský ostrov Štvanice skateboardový festival Excelent Mystic Sk8 Cup 2016, jehož nedílnou součásti je už po 22 let i hudební večerní program plný skvělých kapel. Po loňském taháku The Suicidal Tendencies sáhli letos pořadatelé po britském rockovém trojlístku The Subways. Co nestihnou svou slávou uzmout v pátek ostrované, o to se v sobotu s vervou přihlásí americké metalcorové kapely Norma Jean a Walls Of Jericho. V neděli spojí síly český a slovenský hip hop v originální show, ve které se vystřídají Vec, Midi, Hafner a Vladimír 518. /WEB/

The Subways
pátek, 1. 7. 2016
Na kontě mají v ČR již několik vyprodaných klubových koncertů a ochotný les fanoušků, který rád strpí stage diving frontmana Billyho Lunna. Britská trojice, která má energii na rozdávání a zaplňuje pravidelně programy největších rockových festivalů světa, nám skladbami jako Rock & Roll Queen, Oh Yeah, Kiss Kiss Bang Bang nebo We Don't Need Money To Have A Good Time připomene, že kapely, kterým tepe rock'n'roll nejen v nástrojích, ale také v srdci, stále existují.
 
Norma Jean
sobota, 2. 7. 2016
Matadoři z Atlanty toho od roku 1997 prožili na světových pódiích opravdu mnoho. Nejvíc by o tom mohl povídat Chris Day coby jediný původní člen kapely a frontman Cory Brandan, který je zpěvákem posledních 11 let z téměř dvacetileté historie kapely. To však nic nemění na tom, že tahle metalcorová mašina vyprodukovala šest velmi kvalitních studiových alb a nominace Grammy byla v roce 2006 byla už jen formalitou. Českou republiku navštíví před vydáním sedmé alba, jehož zveřejnění je plánováno na 9. září 2016. Je však 100% jisté, že některé novinky utrousí už 2. července na pražské Štvanici.
 
Walls Of Jericho
sobota, 2. 7. 2016
Kapela se dala dohromady v roce 1998 v Detroitu spojením dvou jiných kapel. V jedné z nich působila i charismatická zpěvačka Candace Kucsulain, bez které by byl úspěch jedné z nejlepších metalcorových kapel současnosti minimálně poloviční. Dříve jste je mohli kromě samostatných koncertů zastihnout také na tour se Suicidal Tendencies nebo Biohazard. Po krátké pauze ohlásili nové album s názvem No One Can Save You From Yourself, které vyšlo letos v březnu na Napalm Records.
 
Vstupenky pouze na večerní koncerty (od 18:00) lze zakoupit v předprodeji /GoOut/ a také přímo na místě. S výhodnou třídenní permanentkou získává návštěvník vstup na kompletní program 22. ročníku poháru.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.