Share |

Subkultury se střetnou na Radlické- Urban Culture Games

foto: pořadatel akce

11.6 proběhne v “Radlické kulturní sportovně” neobvyklé setkání různých městkých subkultur, které se utkají v několika soutěžních kategoriích v rámci akce Urban Culture Games(UCG).
 
Finále
„Nejzajímavější městská akce roku” říká Silvia Ravasová z Projektu AWA.
UCG vyvrcholí velkým finále 11. června. Hudba, tanec, netradiční sporty a záliby pod jednou střechou.

Vše si můžete vyzkoušet nebo se nechat ohromit od těch nejlepších v oboru. Nouze nebude o mistry republiky, Evropy i světa.

Mezi hlavní disciplíny dne patří Tanec od Experimentalu po Breakdance, BMX Flatland, Skateboard, Streetball a Ninja Race(Parkour/Workout). Těšit se můžete i na Freestyle Yoyo, Graffiti, Footbag, Urban Gallery, přednášky a mnoho dalšího.

Program bude probíhat po celý den a od 20:00 nás čekají exhibice, finálové bitvy některých disciplín, vyhlášení, koncert a řada nabitejch DJ’s.
 
Hrát nám bude Cupcake Collective, rapovat PJ a zpívat Dannie.
 
Warm Up
Již od prosince každý měsíc probíhali tzv. Warm Up akce, ve kterých se pomocí přednášek, soutěží a exhibic postupně představily známé i méně známé komunity mladých lidí.

Osobnosti
Tanec- Wahe, Lady Mel, Alfonzo, Projekt AWA. BMX Flatland- Martin Dražil. Parkour- Pavel Cibulka. Yoyo- Yoyoboys. Art- Josef Rataj, ArtWise.

Smyslem celé akce je shromáždit lidi, které spojuje mnoho věcí a přesto se běžně nepotkají. Dát možnost divákovi ochutnat a poznat do hloubky něco, co se možná bez jeho vědomí děje za nejbližším rohem.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.