Share |

Stylové tapety od Ferm Living na DesignVille.cz

foto: DesignVille.cz /Tapeta Arch Grey od Ferm Livingcena 1999 Kč za roli (10m)

Dánská značka Ferm Living, kterou si zastánci minimalistické estetiky oblíbili právě díky tapetám, uvedla jejich první kolekci poprvé v roce 2005. Typickým spojujícím prvkem kolekcí tapet, která je nyní nově v nabídce online obchodu DesignVille.cz, je fúze moderny a tradice, tlumené barvy, kterým dominuje bílá, šedá a mátová a decentní grafické vzory. /GALERIE/
 
Netkané tapety, patřící do kategorie WallSmart, jsou navrženy pro moderní a snadné aplikování lepidla přímo na zeď, jejich potisk je však proveden tradiční metodou tisku, která zajišťuje dlouhodobou výdrž barvy.
 
Čtyřbarevná kolekce Confetti vznikla při příležitosti oslav desetiletého výročí značky.
Série v bílé, šedé, mátové a pudrově růžové barvě se třpytí decentním vzorkem z jemných zlatých konfet, jež jsou rozsypány po celém plátně. Nestárnoucí kombinaci bílé, černé a šedé v geometrickém podání motivu rybí kosti nabízí zase tapety z kolekce Angle a Herringbone. které upoutají oko optickou hrou. Tapety z kolekce Harlequin a Half moon se díky hravým vzorům hodí převážně do dětského pokoje, originálně ale působí např. v pracovně či chodbě. Milovníky jemné geometrie však nejvíce potěší decentní kolekce Lines a Arch, které na zdi tvoří obrazce, které se jen těžko okoukají.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.